ΚΟΣΜΟΣ

Μισέλ Γιο: Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από τον γάμο της

Μισέλ Γιο: Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από τον γάμο της

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον επί 19 χρόνια αρραβωνιαστικό της Ζαν Τοντ την Πέμπτη

Η Μισέλ Γιο παντρεύτηκε την Πέμπτη 27 Ιουλίου τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Ferrari, Ζαν Τοντ, με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένοι για 19 χρόνια.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη και η 60χρονη ηθοποιός μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα στον λογαριασμό της στο Instagram.

«19 χρόνια και ΝΑΙ!!! Παντρεύτηκαμε!!! Ευχαριστούμε τις "οικογένειές" μας που μας αγαπούν όλα αυτά τα χρόνια. Σας αγαπάμε και ας πιούμε σε πολλά ακόμα που θα έρθουν», έγραψε η Γιο στη λεζάντα της ανάρτησης.

Στην πρώτη φωτογραφία, η Γιο χαμογελούσε μαζί με τον 77χρονο σύζυγό της, καθώς κρατούσαν τα χέρια και κοιτούσαν τις βέρες τους στο όμορφο κτίριο της Γενεύης όπου και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Η ηθοποιός πρόσφερε επίσης στους θαυμαστές της μια εικόνα από το γαμήλιο δωμάτιο της ίδιας και του Τοντ, καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία που έδειχνε τους νεόνυμφους να κάθονται στο κρεβάτι μπροστά από ένα ζευγάρι πετσέτες σε σχήμα κύκνου και μια καρδιά φτιαγμένη από πέταλα λουλουδιών.

Τέλος, η Γιο μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία από την ταινία του Τζέιμς Μποντ «Tomorrow Never Dies» του 1997, στην οποία πρωταγωνιστούσε, με τα πρόσωπα της ίδιας και του Τοντ, καθώς κάθονταν σε μια μοτοσικλέτα.