ΚΟΣΜΟΣ

Kέβιν Κόστνερ: Η διατροφή που θα καταβάλλει στην πρώην σύζυγό του - Κατηγορίες και κλάματα στη δίκη

Στα δικαστήρια ο Κέβιν Κόστνερ με την πρώην σύζυγό του
Στα δικαστήρια ο Κέβιν Κόστνερ με την πρώην σύζυγό του
ΑΡ

Πικρό αποδεικνύεται το διαζύγιο ανάμεσα στον Κέβιν Κόστνερ και την εν διαστάσει σύζυγό του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, η οποία ζητούσε πάνω από 248 χιλιάδες δολάρια διατροφή από τον ηθοποιό. Το δικαστήριο αποφάσισε τελικά να της καταβάλλει το ένα τέταρτο από το ποσό που ζητούσε

Ο Κέβιν Κόστνερ θα πληρώσει στην πρώην σύζυγό του 63.000 δολάρια για υποστήριξη των παιδιών τους, το ένα τέταρτο δηλαδή του ποσού που είχε ζητήσει η ίδια. Η επόμενη μάχη θα γίνει τον Νοέμβριο για το προγαμιαίο συμβόλαιο

Τον Ιούνιο, η 49χρονη Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ ζήτησε 160.000 δολάρια το μήνα μετά το διαζύγιό της από τον ηθοποιό Κέβιν Κόστνερ. Ωστόσο, την Παρασκευή (1/9), ένας δικαστής στη Σάντα Μπάρμπαρα αποφάσισε ότι ο Κόστνερ, 64 ετών, πρέπει να πληρώνει 63.000 δολάρια κάθε μήνα για τα τρία παιδιά της - το ένα τέταρτο από αυτά που είχε ζητήσει η Μπάουμγκάρτνερ και λιγότερο από τα μισά από τα 129.000 δολάρια που παίρνει αυτή τη στιγμή.

Η Μπάουμγκάρτνερ και ο Κόστνερ ήταν παντρεμένοι για 18 χρόνια και έχουν τρία παιδιά: τον Κέιντεν, 16, τον Χέις, 14 και την Γκρέις, 13 ετών. Η σχεδιάστρια και πρώην μοντέλο αρχικά ζήτησε 175.000 δολάρια το μήνα για υποστήριξη παιδιών, πριν μειώσει το ποσό στα 161.592 δολάρια. Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι ζητάει αυτά τα αστρονομικά ποσά επειδή η πολυτελής ζωή είναι «στο DNA» των παιδιών και απαρίθμησε τον αριθμό των αθλημάτων που κάνουν και τη σημασία των αλόγων της οικογένειας και των σπιτιών τους.

«Δημιουργήσαμε μια κοινότητα», είπε η πρώην κυρία Κόστνερ, εξηγώντας ότι τα παιδιά της «είναι πολύ συνδεδεμένα με τον ωκεανό, είναι το σπίτι τους. Εδώ έχουμε δημιουργήσει όλα όσα μπορούν να ονειρευτούν»

Ωστόσο, ο Κόστνερ ισχυρίστηκε ότι το αίτημα της πρώην συζύγου του ήταν «πολύ διογκωμένο και αβάσιμο», υποστηρίζοντας ότι «διαθέτει το 60% των δαπανών όπως ιδιωτικός εκπαιδευτής, έξοδα πιστωτικής κάρτας που δεν έχουν κατανεμηθεί και η πλαστική χειρουργική της στα ανήλικα παιδιά χωρίς καμία εξήγηση ή βάση». Ο ηθοποιός είπε ότι η πρώην σύζυγός του ξόδευε 188.500 δολάρια το μήνα για πλαστικές επεμβάσεις.

Στην ακρόαση της Παρασκευής, όπου σύμφωνα με τα ΜΜΕ, οι δυο τους απέφευγαν την οπτική επαφή, ο σταρ του «Σωματοφύλακα» ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει για το τέλος του γάμου του: «Κάπως σε αυτόν τον ασυνήθιστο κόσμο δεν τα καταφέραμε και εγώ ζητάω συγγνώμη»

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Κριστίν Κόστνερ μίλησε στο δικαστήριο για τον πολυτελή τρόπο ζωής τους, ο οποίος περιελάμβανε μηνιαία έξοδα 40.000 δολαρίων για λουλούδια και δώρα, και χλιδάτα χριστουγεννιάτικα πάρτι στα οποία προμηθεύονταν 40 τόνους χιονιού στη Σάντα Μπάρμπαρα. Τώρα, είπε, χρειάζεται να δανειστεί χρήματα από φίλους για να πληρώσει το στεγαστικό δάνειο της μητέρας της, την οποία βοηθά οικονομικά, καθώς και από τον αδερφό της, ο οποίος της έδωσε 80.000 δολάρια για να πληρώσει για τη μετακόμιση στο νέο της σπίτι.

Την κατηγόρησαν για ανελέητη «τζιχάντ» εναντίον του Κόστνερ

Η δικηγόρος του Κόστνερ η διάσημη Laura Wasser, επεσήμανε ότι η σχεδιάστρια έλαβε 1,5 εκατομμύριο δολάρια στο προγαμιαίο συμβόλαιο και ότι η οικογένεια «δεν ζει όπως οι αστέρες του κινηματογράφου». Ο Κόστνερ δεν έχει πλέον το ιδιωτικό του τζετ και τα παιδιά τους δεν φορούν επώνυμα ρούχα. «Ακόμη και στο Λος Άντζελες, δεν έχω δει ποτέ τόσο υψηλό αίτημα για υποστήριξη παιδιών», είπε η δικηγόρος.

Φαίνεται ότι ο Κόστνερ κέρδισε τον πρώτο γύρο. Ο δεύτερος γύρος θα γίνει τον Νοέμβριο σχετικά με το προγαμιαίο συμβόλαιο και το αίτημα της Μπαουμπγκάρτνερ για υποστήριξη συζύγου.

Στην ακρόαση της Πέμπτης η πρώην κυρία Κόστνερ ξέσπασε σε κλάματα, ενώ η νομική ομάδα του ηθοποιού εκτόξευε ύβρεις εναντίον της σε αιφνιδιαστικά δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν το ίδιο πρωί. Η νομική ομάδα του αστέρα της σειράς «Yellowstone» κατηγόρησε την Μπάουμγκάρτνερ για «τζιχάντ» εναντίον του χαρακτήρα του Κόστνερ στα έγγραφα που εξασφάλισε το Fox News Digital.

«Η αδυσώπητη «τζιχάντ» της Κριστίν ενάντια στον χαρακτήρα του Κέβιν προσθέτει ένα επίπεδο εχθρότητας σε αυτή τη διαδικασία που είναι εντελώς περιττή και έχει σκοπό να αποσπάσει την προσοχή», ανέφεραν τα έγγραφα.