ΚΟΣΜΟΣ

Nίκολας Κέϊτζ: «Είναι πάντα όμορφο όταν εμφανίζεται στα όνειρά μου ο πατέρας μου»

O Νίκολας Κέιτζ
O Νίκολας Κέιτζ
ΑΡ

Ο Nίκολας Κέϊτζ  νοσταλγεί τον πατέρα του ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2009

Ο Nίκολας Κέϊτζ λέει ότι είναι «πάντα καλό» όταν ο αείμνηστος πατέρας του Όγκουστ Κόπολα εμφανίζεται στα όνειρά του. Στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας Dream Scenario στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο -όπου ο χαρακτήρας του Κέιτζ πρωταγωνιστεί στα όνειρα άλλων- ο ηθοποιός αποκάλυψε στο PEOPLE ποια επαναλαμβανόμενη φιγούρα ανυπομονεί να δει στα όνειρά του.

«Πάντα μου αρέσει όταν εμφανίζεται ο πατέρας μου», είπε ο Κέιτζ στην εκδήλωση. «Δεν τον έχω δει προσωπικά από τότε που έφυγε από τη ζωή. Έτσι, όταν εμφανίζεται, αυτό είναι πάντα καλό».

Ο Κόπολα, του οποίου ο μικρότερος αδερφός είναι ο σκηνοθέτης της τριλογίας του Νονού, Φράνσις Φορντ Κόπολα, πέθανε από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 75 ετών το 2009, σύμφωνα με τη νεκρολογία του.

Ο Κέιτζ ονόμασε την 1χρονη κόρη του, Όγκουστ Φρανσέσκα Κόπολα, από τον αείμνηστο πατέρα του. Ο ηθοποιός και η σύζυγός του Ρίκο Σιμπάτα καλωσόρισαν το κοριτσάκι τους στις 7 Σεπτεμβρίου του 2022, εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε αποκλειστικά στο PEOPLE.

Ο σταρ της κωμωδίας δράσης με τίτλο Unbearable Weight of Massive Talent αστειεύτηκε με το PEOPLE στην πρεμιέρα του Dream Scenario ότι «μεταφέρθηκε» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, την ημέρα μετά τον εορτασμό των πρώτων γενεθλίων της κόρης του.

«Έχει γίνει παράδοση. Έκανε χθες το πρώτο της πάρτι γενεθλίων επειδή έγινε ενός έτους. Και εδώ είμαι σήμερα. Είμαι σαν να μεταφέρομαι», είπε. «Νομίζω ότι είναι μια καλή παράδοση. Περάσαμε όμορφα χθες» πρόσθεσε ο ηθοποιός, ο οποίος είναι επίσης πατέρας του 32χρονου Weston, και του 17χρονου Καλ-Ελ από προηγούμενες σχέσεις.

Ο Κέιτζ, ο οποίος μοιράστηκε προηγουμένως με το PEOPLE ότι οι εορτασμοί γενεθλίων του μικρού του κοριτσιού περιελάμβανε «μια κάπα Supergirl», έφυγε από το σπίτι αφού γιόρτασε τα γενέθλια-ορόσημο για να προωθήσει τη νέα ταινία A24 — η οποία προέρχεται από το μυαλό του συγγραφέα-σκηνοθέτη Kristoffer Borgli.