ΚΟΣΜΟΣ

Αριάνα Γκράντε: «Χρησιμοποιούσα έναν τόνο ενέσιμα υλικά και Botox» - H γεμάτη δάκρυα εξομολόγησή της

H Aριάνα Γκράντε μίλησε για την πίεση της σόουμπιζ
H Aριάνα Γκράντε μίλησε για την πίεση της σόουμπιζ
Ιnstagram

Η Aριάνα Γκράντε παραδέχτηκε ότι έκανε έναν «τόνο» αισθητικών επεμβάσεων όλα αυτά τα χρόνια. Η ειλικρινής της εξομολόγηση και τα δάκρυα 

Η 30χρονη ποπ σταρ και ηθοποιός Αριάνα Γκράντε ομολόγησε με ειλικρίνεια ότι συνήθιζε να κάνει παρεμβάσεις στα χείλη και μπότοξ μέχρι που σταμάτησε το 2018, όταν ήταν 25 ετών, επειδή τελικά ήταν «υπερβολικό».

Η ηθοποιός - η οποία έδειξε επίσης το νέο της τατουάζ Glinda The Good Witch, είπε ότι ήθελε να δώσει στους θαυμαστές της «πλήρη διαφάνεια» καθώς έκανε το μακιγιάζ της. Σε ένα νέο της βίντεό (Vogue Beauty Secrets) μίλησε, ειδικότερα, για τα ενέσιμα υλικά και για την επιλογή της να σταματήσει να τα χρησιμοποιεί.

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, έχω φτιάξει τα χείλη μου. Έχω εφαρμόσει έναν τόνο ενέσιμα υλικά και Botox. Σταμάτησα να το κάνω το 2018 γιατί ένιωσα ότι είχα φτάσει στην υπερβολή, είχα αρχίσει να το κρύβω, καταλαβαίνετε τι λέω;» σχολίασε .

«Για χρόνια χρησιμοποιούσα το μέικαπ σαν καμουφλάζ, για να κρύψω κάτι από πίσω». Με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιούσε και τα χτενίσματά της: «Περισσότερα μαλλιά, όλο και περισσότερα, πιο παχύ eyeliner… κι αυτά μπορεί να είναι πολύ όμορφα και ακόμα τα αγαπάω» πρόσθεσε.

Με την πάροδο των χρόνων όμως το στυλ της έχει γίνει πιο απλό. «Όταν εκτίθεσαι σε τόσο πολλές φωνές σε μικρή ηλικία και ειδικά όταν οι άλλοι σχολιάζουν την εμφάνιση και τη δουλειά σου, είναι δύσκολο να καταλάβεις τι αξίζει να ακούσεις και τι όχι, όταν είσαι ακόμα 17 δεν μπορείς ακόμα να το κάνεις».

Πλέον, κάνει πιο συνειδητές επιλογές. Χρησιμοποιεί το μακιγιάζ «σαν ένα μέσο έκφρασης» όπως λέει. Η σχέση μας με την ομορφιά είναι απόλυτα προσωπική. Ενώ μιλάμε, για παράδειγμα, για μυστικά ομορφιάς, δεν αναζητάει η καθεμία μας το μυστικό που θα την κάνει να νιώσει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της και να αγαπηθεί;».

Σήμερα έχει αρχίσει να αγκαλιάζει τα σημάδια του χρόνου: «Θέλω να δω τις γραμμές του γέλιου και του χαμόγελού μου, τις έχω κερδίσει. Ελπίζω οι γραμμές του χαμόγελού μου να γίνουν όλο και πιο βαθιές. Γελάω όλο και περισσότερο και νομίζω ότι το πέρασμα του χρόνου μπορεί να είναι όμορφο».

Δεν αποκλείει να προχωρήσει στο μέλλον σε νέες αισθητικές επεμβάσεις, ωστόσο προς το παρόν αισθάνεται ότι είναι πολύ νωρίς για να το συζητήσει.«Ίσως να ξαναρχίσω μια μέρα. Δεν γνωρίζω. Ο,τι αρέσει στον καθένα. Ό,τι τον κάνει να νιώθει όμορφα, το υποστηρίζω».