ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Καρντάσιαν: Η μάχη της με την ακμή ενηλίκων - Η φωτογραφία που δεν περίμενε κανείς να ανεβάσει

H Kιμ Καρντάσιαν
H Kιμ Καρντάσιαν
ΑΡ

Η Κιμ Καρντάσιαν μοιράστηκε ένα μυστικό για το δέρμα της, αποκαλύπτοντας οτι δεν είναι πάντα λαμπερή και αψεγάδιαστη όπως δείχνει στις φωτογραφίσεις

Η 42χρονη σταρ των ριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν, αποκαλύπτει τη μυστική μάχη με την ακμή ενηλίκων , την οποία κρύβει «πολύ καλά» κάτω από βαρύ μακιγιάζ. «Ω, έχω πάθει πλήρη ακμή, πολύ μεγάλο θέμα», αποκάλυψε η επιχειρηματίας - η οποία πρόσφατα παραδέχτηκε ότι «παλεύει» ως ανύπαντρη μητέρα μετά το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της, Kάνιε Γουεστ.

Αλλά το έχω τεκμηριώσει», είπε. «Νομίζω ότι αν το έβλεπαν οι άνθρωποι, θα ήταν πραγματικά σοκαρισμένοι αν μάθαιναν ότι είχα αυτή την εμπειρία». Για να αντιμετωπίσει την ακμή της, είπε ότι άρχισε να πειραματίζεται με διαφορετικά προϊόντα ενώ ενσωματώνει ακόμη και συστατικά που της αρέσουν στην πολυτελή μάρκα περιποίησης της επιδερμίδας της, την εταιρεία SKKN by Kim.

Η ιδρύτρια της SKIMS είπε ότι αυτό το ταξίδι ήταν κάτι που «δεν πίστευε ποτέ ότι θα ζούσα στα 40 μου». Η σταρ των Kardashians αποκάλυψε επίσης ότι το δέρμα της έγινε πιο ευαίσθητο με τα χρόνια και εργάστηκε πολύ σκληρά για να εντοπίσει την αιτία της ακμής της.

Σκέφτηκα: «Πρέπει να σταματήσω να χρησιμοποιώ λάδια εάν έχω ακμή;» Έπειτα, συνειδητοποιήσα οτι όχι, το να σταματήσω να χρησιμοποιώ λάδι δεν ήταν χρήσιμο, ενώ άρχισε να προσπαθεί να βρει τα προϊόντα που λειτουργούν για τον τύπο του δέρματός της. «Θα μπορούσε να είναι ορμονικό θέμα ή μια αλλαγή στα συμπληρώματα», είπε επίσης. «Κάθε φορά που αλλάζω τον τρόπο που τρώω ή δοκιμάζω διαφορετικά τρόφιμα — υποθέτω ότι το δέρμα μου έχει γίνει πολύ ευαίσθητο».

«Ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να δοκιμάζω νέα προϊόντα και να καταλαβαίνω τι λειτουργεί για διαφορετικά δέρματα, μία εμπειρία που ποτέ δεν πίστευα ότι θα είχα στα 40 μου». Εκτός από την ακμή των ενηλίκων, η Kαρντάσιαν παλεύει επίσης με τη χρόνια ψωρίαση - κάτι για το οποίο έχει μιλήσει στο παρελθόν.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μητέρα μου για αυτό το θέμα», είπε στο ρεπορτάζ. «Είμαι το μόνο από τα παιδιά της που το κατάλαβα». Όσο για τη διαδικασία αναζήτησης λύσης για την απομάκρυνση των χρόνιων εξανθημάτων, είπε ότι ακόμα δεν γνωρίζει γιατί συμβαίνει και ότι «είχε εγκαταλείψει κάπως την προσπάθεια να το καταλάβει».

«Είμαι ακόμα πολύ μπερδεμένη με την ψωρίασή μου και με το τι την προκαλεί», εξήγησε. «Μερικές φορές είμαι εντελώς αγχωμένη και ψωρίασή μου δεν είναι σε έξαρση. Μερικές φορές είμαι όσο ζεν μπορώ και η ψωρίασή μου ξεσπάει», πρόσθεσε. «Λένε ότι πρέπει να συμβαίνει το αντίθετο. Έχω σταματήσει να προσπαθώ να το καταλάβω».