ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Καρντάσιαν: Πήγε τον γιο της να δει την Άρσεναλ με ιδιωτικό τζετ - Η φαρμακερή ατάκα του 7χρονου

H Kιμ Καρντάσιαν
H Kιμ Καρντάσιαν
Α.Ρ

Η Κιμ Καρντάσιαν είχε κανονίσει ένα «ταξίδι υπερπαραγωγή» στο Λονδίνο για τον γιο της Σέιντ. Ταξίδεψαν με ιδιωτικό τζετ για να δουν τον αγώνα της Άρσεναλ στο Λονδίνο, τον σύστησε ακόμη και στους παίκτες, ο 7χρονος όμως είπε πως είναι η «χειρότερη μέρα της ζωής μου». Ιδού ο λόγος

Η Κιμ Καρντάσιαν, έκανε πραγματικότητα πριν απο λίγους μήνες το όνειρο του επτάχρονου γιου της Saint σε ένα επικό ποδοσφαιρικό ταξίδι σε όλη την Ευρώπη. Η 42χρονη ινφλουένσερ πήγε τον γιο της Σέιντ, μαζί με μερικούς από τους φίλους και τις μητέρες τους στο Λονδίνο, για να δουν την Άρσεναλ σε έναν αγώνα στο Emirates Stadium.

Οργάνωσε ακόμη και μια συνάντηση με έναν από τους παίκτες και μια συνομιλία μέσω βίντεο με έναν άλλο, ένα ατύχημα όμως έκανε τον Saint να δηλώσει: «Είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου». Ο αγώνας στις 16 Μαρτίου - στον οποίο εντοπίστηκαν η Καρντάσιαν και ο Saint είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί η Άρσεναλ από το Europa League στη φάση των 16 μετά την ήττα από την πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας στα πέναλτι.

Στις αρχές του νέου επεισοδίου του σόου της, η Kιμ εξηγεί ότι πρόκειται να πάει τον Saint και τέσσερις από τους φίλους του σε μια «ποδοσφαιρική περιοδεία». «Θα πάμε πρώτα στο Λονδίνο, για να πάμε σε έναν αγώνα με την Άρσεναλ και μετά θα πάμε στο Παρίσι για να δούμε τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν. Η Kένταλ θα είναι εκεί και θα είναι τόσο διασκεδαστικό», λέει η Kιμ στην Kάιλι.

Η διάσημη επιχειρηματίας προσθέτει στην εξομολόγηση ότι ο επτάχρονος γιος της Saint έχει μια «νέα εμμονή/αγάπη με το ποδόσφαιρο, οπότε αποφασίζω να το σχεδιάσω σαν ένα θρυλικό ταξίδι ζωής». Η Kάιλι της λέει ότι δεν είναι «αθλήτρια», αλλά η Κιμ απαντάει: «Είναι τόσο διασκεδαστικό να είσαι σαν μια αθλητική μαμά. Μου αρέσει. Αγαπώ τα κορίτσια μου, αλλά ένα κορίτσι... σου κλέβει τα ρούχα, έχει μια συμπεριφορά, ξέρεις. Δεν υπάρχει τίποτα σαν να είσαι μαμά αγοριού. Σοβαρά, είναι το καλύτερο».

Το επεισόδιο συνεχίζεται, κάνοντας φόκοτυς στο ταξίδι στην Ευρώπη, με τη Κίμ να λέει σε μία απο τις μαμάδες: «Μου αρέσει που μπορούμε να το δώσουμε αυτό στα αγόρια μας. Θα το θυμούνται για πάντα».

Ένα απο τα higlights ωστόσο είναι ένα ατυχές περιστατικό που έκανε τον Saint να αισθανθεί πολύ απογοητευμένος. Στο επίμαχο απόσπασμα που προβάλλεται στο σόου The Kardashians, φαίνονται να περπατούν στην αρένα και ο Saint ακούγεται να λέει «Αυτή είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου», καθώς η Kιμ απαντά «Ω σταμάτα, Saint».

Στη συνέχεια, η Kιμ εξηγεί ότι το είπε γιατί είχε ξεχάσει την κόκκινη φανέλα της Άρσεναλ που του είχε αγοράσει ειδικά για το ταξίδι. «Ξέχασα τη φανέλα του Saint που είχαμε αγοράσει ειδικά γι'αυτό το ταξίδι. Είμαι η χειρότερη...» καταλήγει.