ΚΟΣΜΟΣ

Kιμ Καρντάσιαν: Χιλιάδες νεκροκεφαλές στο σπίτι της για το Halloween - Η χλιδή που εξόργισε

Η Κιμ Καρντάσιαν
Η Κιμ Καρντάσιαν
Α.Ρ

Η Kιμ Καρντάσιαν δέχθηκε έντονες επικρίσεις για την υπερβολική διακόσμηση της έπαυλής της για το Halloween. Toποθέτησε χιλιάδες σκελετούς και ρεαλιστικά τεμαχισμένα σώματα, σε μία επίδειξη πλούτου και χλιδής που εξόργισε πολλούς. «Θα μπορούσες να ταϊσεις κόσμο που έχει ανάγκη» της έγραψαν

Η Kιμ Καρντάσιαν μάλλον το...παράκανε φέτος με τη διακόσμηση του Halloween, όπως φαίνεται από την ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί χρήστες πανηγύρισαν τα περίτεχνα στολίδια ως ασυνήθιστα, άλλοι όμως έσπευσαν να την επικρίνουν δριμύτατα. Τα χρήματα που δαπάνησε για το προσωρινό σόου θα μπορούσαν να είχαν δοθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ η διακόσμηση για κάποιους ήταν ιδιαίτερα κακόγουστη εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου Ισραήλ-Χαμάς

Η 43χρονη σταρ του ριάλιτι μπήκε στο Instagram της την Παρασκευή (27/10) για να δείξει ότι «έκανε πραγματικά ο,τι ήταν δυνατόν» για να διακοσμήσει την έπαυλή της στο Calabasas, αλλά πολλοί ισχυρίστηκαν ότι το όλο θέαμα ήταν γκροτέσκο και την επέκριναν ακόμη και για τα πολυτελή έξοδα.

«Αυτό είναι τόσο απαίσια παράλογο για να μην πω άγευστο, δεδομένης της πραγματικής φρίκης που συμβαίνει στον κόσμο αυτή τη στιγμή», δημοσίευσε ένας χρήστης στην ενότητα σχολίων. Ένας άλλος έγραψε «Τέτοια σπατάλη χρημάτων που θα μπορούσε να πάει σε τόσα πολλά πράγματα. Άχρηστο», ενώ ένας θαυμαστής πρόσθεσε: «Η έλλειψη συνείδησης και συμπόνιας προκαλεί σύγχυση!»

Στο βίντεο του Instagram, το σπίτι της Kιμ φαίνεται στολισμένο με σκελετούς, μουμιοποιημένα χέρια, ψεύτικο αίμα, τεμαχισμένα μέρη σώματος και κάθε είδους φρικιαστικό στολισμό. Ακόμη και το τραπέζι φαινόταν ματωμένο και τρομακτικό, σε ένα θέαμα που σοκάρει.

«Είμαστε κουφοί σε αυτό που βιώνουν ορισμένα μέρη του κόσμου, τα χρήματα δεν αγοράζουν γούστο ή ηθική», απάντησε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος είπε: «Είστε εντελώς εκτός πραγματικότητας»

Ένας χρήστης χαρακτήρισε το περίτεχνο στήσιμο «άρρωστη επίδειξη πλούτου», δείχνοντας τη μεγάλη οικογένεια Καρντάσιαν και τη φήμη της για υπερβολή και ευημερία. «Δεν αντέχω αυτή την οικογένεια», είπε ο χρήστης. «Ξέρεις πόσους ανθρώπους θα μπορούσες να ταΐσεις με τα χρήματα που δαπανήθηκαν για αυτό;»

Πολλοί χρήστες είπαν ότι η Kαρντάσιαν ειναι ανάλγητη και υπερφίαλη, ότι όλη αυτή η επίδειξη πλούτου είναι περιττή και ότι θα «έπρεπε να είχε δωρίσει αυτά τα χρήματα για καλό σκοπό». Ορισμένοι σχολιαστές είπαν ότι το σόου ήταν ιδιαίτερα κακόγουστο εν μέσω του αιματηρού πολέμου στη Μέση Ανατολή και την επομένη ενός μαζικού πυροβολισμού στο Μέιν την Τετάρτη, όπου σκοτώθηκαν 18 άνθρωποι.

Θέση πήραν ωστόσο και οι ορκισμένοι φαν της. «Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο θυμωμένοι με αυτήν την κυρία που έχει χρήματα», είπε ο χρήστης. «Το τι κάνει με [αυτά] είναι δική της δουλειά. Και αυτό που συμβαίνει σε άλλα μέρη δεν είναι υπόθεση της Αμερικής, ούτε χρωστάει τίποτα σε κανέναν»

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Επειδή έχει χρήματα δεν μπορεί να στολίσει για το Halloween; Είστε όλοι τόσο σκληροί με την διακόσμηση των γειτόνων σας; Μερικοί από εσάς είστε γελοίοι.

Το δράμα ξεκίνησε όταν η επιχειρηματίας της SKIMS μοιράστηκε μια περιήγηση στο εξωτερικό και το εσωτερικό του σπιτιού της που ειναι πλήρως διακοσμημένο για το Halloween. «Αυτά είναι όλα τα χέρια των παιδιών μου και των φίλων μας. Ζωγραφίσαμε όλα μας τα χέρια», επισημαίνοντας ότι το χέρι της είναι αυτό «με τα νύχια» και το χέρι του σεφ της είναι αυτό με το μαχαίρι.

«Διασκεδάσαμε τόσο πολύ που το κάναμε αυτό», συνέχισε. Δέντρα αποτελούμενα από σκελετούς σημάδεψαν την είσοδο του διαδρόμου προς την εξώπορτά της, η οποία διέθετε μια αψίδα από κρανία. Το μακάβριο θέμα συνεχίστηκε στο εσωτερικό, με κάμερες απο κόκκαλα και υφάσματα στην οροφή που έμοιαζαν με ιστούς αράχνης.

Στη συνέχεια, η μαμά τεσσάρων παιδιών οδηγεί τους 364 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram σε μια βόλτα στον ανατριχιαστικά διακοσμημένο διάδρομό της. Το μακρύ πέρασμα είναι γεμάτο με φιγούρες με κουκούλα και τρομακτική εμφάνιση υπό το φως ηλεκτρικών κεριών. Η Κιμ έφτιαξε επίσης ένα ολόκληρο ανατριχιαστικό στοιχειωμένο σπίτι στην αυλή της. Το τρομακτικό οικοδόμημα περιείχε κλειστά παράθυρα, ομίχλη γύρω του και μια συστοιχία από νεκρά δέντρα και αμπέλια.