ΚΟΣΜΟΣ

Shani Look: Συγκλονίζει ο πατέρας της - «Ξέρουμε ότι δεν υπέφερε, δεν είναι ξαπλωμένη σε τούνελ»

Shani Look: Συγκλονίζει ο πατέρας της - «Ξέρουμε ότι δεν υπέφερε, δεν είναι ξαπλωμένη σε τούνελ»

Οι γονείς της Shani Look αισθάνονται ανακούφιση που γνωρίζουν ότι η κόρη τους είναι νεκρή και δεν βασανίζεται πλέον στα χέρια της Χαμάς

Η τραγική ιστορία της 22χρονης Γερμανο-ισραηλινής Shani Look έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο. Η νεαρή κοπέλα μετά από εβδομάδες αγωνίας έγινε γνωστό ότι δολοφονήθηκε από τη Χαμάς

Τρεις εβδομάδες μετά η Shani βρέθηκε αποκεφαλισμένη, με τον Ισραηλινό πρόεδρο να αναφέρει ότι υπέστη για φρικτά βασανιστήρια.

Ο Νισίμ, ο πατέρας της Λουκ, μίλησε στο Channel 13 ότι είναι χαρούμενος που έλαβε τα νέα γιατί η εναλλακτική θα ήταν χειρότερη.

«Είμαι χαρούμενος γιατί αυτό το πράγμα τελείωσε, γιατί ξέρουμε ακριβώς τι συνέβη. Ξέρω πού είναι, δεν είναι ξαπλωμένη σε κάποιο τούνελ κάτω από τη Γάζα, όπου κάθε λεπτό πυροβολούν εναντίον τους και όλη η γη τρέμει και υπάρχει σκόνη και είναι αδύνατο να αναπνεύσει. Ξέρουμε ότι είναι νεκρή, ξέρουμε ότι δεν υπέφερε, ξέρουμε επίσης ότι ένα λεπτό πριν έρθουν οι δολοφόνοι χόρευε, ήταν χαρούμενη με όλους τους φίλους της γύρω της και διασκέδαζε», ανέφερε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας.

Η Ρικάρντα, η μητέρα της, εξέφρασε επίσης την ανακούφισή της. «Από τη μια πλευρά, θλίψη, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να την επιστρέψουν. Από την άλλη πλευρά, γνωρίζουμε τουλάχιστον τι της συνέβη», είπε στο Kan news.