ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η τραγική ιστορία Γερμανίδας - Πήγε σε φεστιβάλ μουσικής και την σκότωσαν

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η τραγική ιστορία Γερμανίδας - Πήγε σε φεστιβάλ μουσικής και την σκότωσαν

Πόλεμος στο Ισραήλ: Μια ακόμη τραγική ιστορία από τη σύρραξη στη Μέση Ανατολή

Ολοένα και αυξάνονται οι τραγικές ιστορίες που «βγαίνουν» από τα χαλάσματα του πολέμου, καθώς μια νεαρή Γερμανίδα σκοτώθηκε στην επιδρομή της Χαμάς, ενώ βρισκόταν σε φεστιβάλ μουσικής.

Η 30χρονη tattoo artist Shani Louk βρέθηκε στο Ισραήλ για ένα φεστιβάλ μουσικής ωστόσο την απήγαγαν οι μαχητές της Χαμάς και λίγο αργότερα την εκτέλεσαν.

Το μουσικό φεστιβάλ στο οποίο συμμετείχε η Shani ήταν ένα από τα πρώτα σημεία που δέχτηκε επίθεση από την τρομοκρατική ομάδα, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ περισσότεροι πιάστηκαν όμηροι από τους μαχητές.

Το πτώμα της ανακαλύφθηκε αργότερα στο πίσω μέρος ενός φορτηγού. Οι εικόνες του πτώματος της Shani εμφανίστηκαν στη συνέχεια σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας οργή και καταδίκη.

Η Χαμάς είχε ισχυριστεί ότι το πτώμα ανήκε σε γυναίκα Ισραηλινή στρατιώτη αλλά χθες το βράδυ επιβεβαιώθηκε από την ξαδέλφη της Tomasina Weintraub-Louk, ότι ήταν η Shani η οποία δήλωσε στη MailOnline ότι η οικογένεια αναγνώρισε τα χαρακτηριστικά τατουάζ στα πόδια και τα ράστα μαλλιά της.