ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή η Shani Look: Η οικογένεια ανακοίνωσε τον θάνατό της - Βρέθηκε οστό του κρανίου της

Νεκρή η Shani Look: Η οικογένεια ανακοίνωσε τον θάνατό της - Βρέθηκε οστό του κρανίου της

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, η μητέρα και η αδελφή της ανακοίνωσαν ότι η Σάνι Λουκ είναι νεκρή. Η άτυχη 22χρονη βρισκόταν στο μοιραίο πάρτι στη Λωρίδα της Γάζας στις 7 Οκτωβρίου την ημέρα που η Χαμάς επιτέθηκε

Νεκρή είναι τελικά η 22χρονη Ισραηλινογερμανίδα, Shani Look, η οποία βρισκόταν στο μοιραίο πάρτι στη Λωρίδα της Γάζας στις 7 Οκτωβρίου, όταν η Χαμάς ξεκίνησε την επίθεση, απήγαγε αιχμαλώτους και σκότωνε στο πέρασμά της.

Ανάμεσα στα θύματα ήταν και το μοντέλο, το οποίο έγινε γνωστό καθώς κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες και βίντεο με μέλη της Χαμάς τα οποία κάθονταν πάνω στο σώμα της, τη χλεύαζαν και κάποιοι έφτυναν. Η Χαμάς είχε ισχυριστεί ότι το πτώμα ανήκε σε γυναίκα Ισραηλινή στρατιώτη - αλλά η ξαδέρφη της επιβεβαίωσε ότι ήταν η Shani.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, η μητέρα και η αδελφή της ανακοίνωσαν ότι η Σάνι Λουκ είναι νεκρή.

Η αδελφή της, Άντι έγραψε στο Instagram «με μεγάλη λύπη ανακοινώνω το θάνατο της αδελφής μου». Η μητέρας της, Ρικάρντα Λουκ, δήλωσε στο γερμανικό κανάλι RTL ότι η σορός της κόρης της δεν έχει βρεθεί ακόμα. Ωστόσο, βρέθηκε ένα κομμάτι από ένα οστό του κρανίου και λήφθηκε δείγμα DNA από αυτό. Οι γονείς είχαν δώσει το απαραίτητο γενετικό υλικό εδώ και καιρό.

Το τραγικό τέλος της Shani Look - Πώς η οικογένειά της κατάλαβε ότι η κόρη τους είναι αιχμάλωτοι της Χαμάς

Η 30χρονη tattoo artist Shani Louk βρέθηκε στο Ισραήλ για ένα φεστιβάλ μουσικής ωστόσο την απήγαγαν οι μαχητές της Χαμάς και λίγο αργότερα την εκτέλεσαν.

Το μουσικό φεστιβάλ στο οποίο συμμετείχε η Shani ήταν ένα από τα πρώτα σημεία που δέχτηκε επίθεση από την τρομοκρατική ομάδα, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ περισσότεροι πιάστηκαν όμηροι από τους μαχητές.

Το πτώμα της ανακαλύφθηκε αργότερα στο πίσω μέρος ενός φορτηγού. Οι εικόνες του πτώματος της Shani εμφανίστηκαν στη συνέχεια σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας οργή και καταδίκη.

Η Χαμάς είχε ισχυριστεί ότι το πτώμα ανήκε σε γυναίκα Ισραηλινή στρατιώτη αλλά χθες το βράδυ επιβεβαιώθηκε από την ξαδέλφη της Tomasina Weintraub-Louk, ότι ήταν η Shani η οποία δήλωσε στη MailOnline ότι η οικογένεια αναγνώρισε τα χαρακτηριστικά τατουάζ στα πόδια και τα ράστα μαλλιά της.