ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στις ΗΠΑ: 35χρονη σύμβουλος κακοποιούσε σεξουαλικά 14χρονο μαθητή

Σοκ στις ΗΠΑ: 35χρονη σύμβουλος κακοποιούσε σεξουαλικά 14χρονο μαθητή

35χρονη σύμβουλος στην Πενσυλβάνια κακοποιούσε σεξουαλικά 14χρονο μαθητή επανελειμμένα 

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται μια 35χρονη σύμβουλος σταδιοδρομίας στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, καθώς κατηγορείται για την επανειλημμένη σεξουαλική κακοποίηση ενός 14χρονου.

Η γυναίκα εν ονόματι Κέλι Αν Σούτε βρισκόταν σε σχέση με τον ανήλικο μαθητή της από το φθινόπωρο του 2022 μέχρι και πέρυσι το καλοκαίρι, όπου μαθεύτηκαν οι πράξεις της.

Η Αστυνομία πληροφορήθηκε τον Ιούλιο όταν συγγενής της συμβούλου της «έπιασε» να ανταλλάσσει φιλιά με τον 14χρονο στο σπίτι της. Ο ίδιος εισέβαλε στο σπίτι και επέβαλε στο αγόρι να φύγει. Τότε ο ανήλικος κρύφτηκε πίσω από ένα αυτοκίνητο και τηλεφώνησε στους γονείς του να πάνε να τον πάρουν. Η μητέρα του έμαθε τα πάντα από τον ίδιο και κάλεσε την επόμενη μέρα στις 18 Ιουλίου την Αστυνομία.

Ο 14χρονος είπε στους Αστυνομικούς ότι όλα έγιναν στην επιστροφή από μια εκπαιδευτική εκδρομή, όταν καθόταν δίπλα στη Κέλι Αν Σούτε, το φθινόπωρο του 2022. Από τότε η 35χρονη τον καλούσε για να πάει στο γραφείο της και εν συνεχεία του έστελνε μηνύματα μέσω της πλατφόρμας Canvas και μετά μέσω Snapchat.

Ο 14χρονος και η 35χρονη είχαν σεξουαλικές επαφές τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Η σύμβουλος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στον ανήλικο στο σπίτι του όταν οι δικοί του απουσίαζαν, αλλά και στο αυτοκίνητό της.

Μετά από ενδελεχείς έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του 14χρονου ένα σκουλαρίκι της 35χρονης και μηνύματα και φωτογραφίες στο κινητό του.

Η Κέλι Αν Σούτε βρίσκεται σε διαθεσιμότητα ενώ της έχει απαγορευθεί η οποιαδήποτε επικοινωνία και επαφή με μαθητές. Στην περιοχή που εργαζόταν της απαγορεύθηκε είσοδος σε κάθε σχολείο.