ΚΟΣΜΟΣ

Τα Χριστούγεννα των Μπέκαμ: Το πρωτότυπο δώρο που έκανε η Βικτόρια στον σύζυγό της

Οι Μπέκαμ στη χριστουγεννιάτικη απόδρασή τους
Οι Μπέκαμ στη χριστουγεννιάτικη απόδρασή τους
Ιnstagram

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γιόρτασαν τα Χριστούγεννα με τα παιδιά τους και τα νέα τους κατοικίδια

Φέτος, η οικογένεια Μπέκαμ γιόρτασε τα Χριστούγεννα με μερικούς νέους φτερωτούς φίλους. Η Βικτόρια Μπέκαμ, ενημέρωσε τους φαν της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το πρωτότυπο δώρο που έκανε στον σύζυγό της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, με ένα σύντομο βίντεο στο Instagram που τον δείχνει να ταΐζει πολλά κοτόπουλα. «Τι δώρο πήρες για τα Χριστούγεννα;» τον ρωτάει χαριτωμένα.

«Πήρα μερικά κοτόπουλα και ένα κόκορα», απαντάει ο 48χρονος Ντέιβιντ, ο οποίος φαίνεται να φοράει ένα καπέλο του Άγιου Βασίλη ενώ ταίζει τα κοτόπουλα σπόρους. Εν τω μεταξύ, η Βικτόρια κάνει ζουμ στον βετεράνο παίκτη του ποδοσφαίρου και το κοπάδι της φάρμας που κρυφοκοιτάζει από μια μεγάλη ξύλινη κατασκευή. Η σχεδιάστρια μόδας που δεν φαίνεται στο φακό τα βαφτίζει «κοτόπουλα Μπέκαμ» και παρατηρεί ότι «είναι λίγο ντροπαλά στην κάμερα».

Πέρα από το κοτέτσι, το διάσημο ζεύγος πέρασε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του. Η Posh μοιράστηκε δύο οικογενειακά πορτρέτα για να γιορτάσει τη σεζόν. Σε ένα στιγμιότυπο, το μακροχρόνιο ζευγάρι αγκαλιάζεται και με τα τέσσερα παιδιά του: τους γιους Μπρούκλιν, 24 ετών, Ρομέο, 21 ετών και Κρουζ, 18 ετών και την 12χρονη κόρη τους Χάρπερ.

Η σύζυγος του Μπρούκλιν, Νίκολα Πελτζ, εμφανίστηκε στη δεύτερη ανάρτηση της πεθεράς της. «Καλά Χριστούγεννα! Πολλή αγάπη από τους Μπέκαμ και τους Πελτζ Μπέκαμ! Φιλιά», έγραψε δίπλα στην ομαδική φωτογραφία, από την οποία έλειπε μόνο ο Ρομέο, ο οποίος παίζει ποδόσφαιρο για την Brentford F.C. «Ελπίζω όλοι να έχουν μια ευλογημένη μέρα», έγραψε η Πελτζ, αναδημοσιεύοντας το δεύτερο στιγμιότυπο της Βικτόρια στο Instagram Story της. «Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ».

Οι εορτασμοί της οικογένειας Μπέκαμ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη εδώ και λίγες μέρες. Το Σάββατο, η τραγουδίστρια μοιράστηκε για άλλη μία φορά οικογενειακά, εορταστικά στιγμιότυπα. Ο Ρομέο έλειπε για άλλη μια φορά από τα πλάνα, αλλά οι γονείς του, τα τρία αδέρφια του και η κουνιάδα του Νίκολα πόζαραν με καπέλα Άγιου Βασίλη και πιτζάμες. «Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς στο Μαϊάμι!» έγραψε στο Instagram, προσθέτοντας: «Μας λείπεις @romeobeckham xx».

Πριν βολευτούν δίπλα στο δέντρο με τις πιτζάμες τους, η οικογένεια έκανε διακοπές στις Μπαχάμες και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα. Η Βικτόρια ανέβασε ένα στιγμιότυπο όπου εκείνη και η Νίκολα χορεύουν μαζί στην άμμο καθώς ο ήλιος έδυε πίσω τους. «Σ’ αγαπώ», έγραψε η Βικτόρια πάνω από το κλιπ, κάνοντας tag τη νύφη της και προσθέτοντας: «Δεν είχαμε πιει καθόλου!»