ΚΟΣΜΟΣ

Κέβιν Κόστνερ: Η πρώην σύζυγός του ηθοποιού βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του γείτονα

O Κέβιν Κόστνερ και η πρώην σύζυγός του
O Κέβιν Κόστνερ και η πρώην σύζυγός του
ΑΡ

Η πρώην σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ φέρεται να βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του χρηματιστή γείτονά τους. Μήνες μετά το διαζύγιό τους, το ζευγάρι έχει προχωρήσει 

Η πρώην σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ, Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ, προχώρησε στη ζωή της, λίγο μετά το επίμαχο διαζύγιό της με τον διάσημο ηθοποιό. Η σχεδιάστρια τσαντών βγαίνει με τον χρηματιστή Τζος Κόνορ, ο οποίος ήταν γείτονας και φίλος του πρώην ζευγαριού, σύμφωνα με το People.

«Ο Τζος ήταν αρχικά απλώς φίλος», είπε στο περιοδικό φίλος της Μπάουμγκαρτνερ. «Στην [Κρίστιν] αρέσει να κάνει παρέα μαζί του. Είναι χωρισμένος μπαμπάς και καταλαβαίνει τι έχει περάσει». Η 49χρονη πρώην κυρία Κόστνερ και ο Κόνορ έχουν δεθεί και αγαπούν «τη ζωή στον ωκεανό και την παραλία». «Είναι κάτι που κάνει την Κριστίν χαρούμενη», πρόσθεσε ο φίλος.

Τον Ιούλιο, ο Κόνορ και ο Μπάουμγκάρτνερ έκαναν διακοπές μαζί στη Χαβάη, καθώς εκείνη και ο Κόστνερ είχαν εμπλακεί στην πικρή διαμάχη του διαζυγίου τους. Οι φωτογραφίες του ζεύγους που κυκλοφόρησαν τους δείχνουν να πηγαίνουν βόλτα στην παραλία, αλλά μια πηγή αρνήθηκε ότι οι δυο τους είχαν ρομαντική σχέση. «Είναι καλοί φίλοι εδώ και χρόνια», μοιράστηκε ένας μυημένος. Η Μπάουμγκάρντερ και η σταρ της σειράς «Yellowstone» οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον Σεπτέμβριο

O Tζος Κόνορ

Περίπου ένα μήνα αργότερα, ο 68χρονος σταρ του «Bodyguard», ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ο «νέος φίλος» της πρώην αγαπημένης της, της έδωσε 20.000 δολάρια σε μετρητά και ισχυρίστηκε ότι δεν έπρεπε να της πληρώνει περισσότερα από 129.000 δολάρια το μήνα για την επιμέλεια των παιδιών τους. Ωστόσο, εκείνη και ο δικηγόρος της αρνήθηκαν ότι έβγαινε με τον Κόνορ όταν δικαζόταν η υπόθεση.

Ο Κόστνερ και η Μπάουμγκάρτνερ, που έχουν τρία παιδιά, διευθέτησαν τελικά το διαζύγιό τους τον Σεπτέμβριο. Αν και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας παρέμειναν μυστικές, πηγές είπαν ότι θα έφευγε με περισσότερα χρήματα από αυτά που όριζε αρχικά το προγαμιαίο τους συμβόλαιο.

«Ο Κέβιν και η Κριστίν Κόστνερ κατέληξαν σε μια φιλική και αμοιβαία συμφωνία για την επίλυση όλων των ζητημάτων που σχετίζονται με τις διαδικασίες διαζυγίου τους», ανέφεραν σε κοινή δήλωση. Ο Κέβιν Κόστνερ φέρεται να έχει ξεκινήσει από τότε να βγαίνει με την τραγουδίστρια Jewel.