ΚΟΣΜΟΣ

Στην Καραϊβική η Πίπα Μίντλετον: Πώς «διάβασαν» οι ταμπλόιντ της ξένοιαστες διακοπές της

H Πίπα Μίντλετον με τον σύζυγό της
H Πίπα Μίντλετον με τον σύζυγό της
ΑΡ

Η αδερφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα κάνει διακοπές στην Καραϊβική, λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο της πριγκίπισσας της Ουαλίας από το νοσοκομείο

Η αδερφή της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Πίπα Μίντλετον κάνει διακοπές στην Καραϊβική. Η MailOnline δημοσίευσε φωτογραφίες της στην παραλία με την οικογένειά της, λίγο μετά την περιπέτεια υγείας της αδερφής της.

Η μαμά τριών παιδιών φωτογραφήθηκε με ένα λευκό μπικίνι καθώς απολάμβανε χρόνο με τα παιδιά της. Η ίδια και ο σύζυγός της Τζέιμς Μάθιους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Άρθουρ και τις κόρες της Γκρέις και Ρόουζ. Ο φακός κατέγραψε την Πιπα Μίντλετον να τρέχει στην άμμο μετά τις κόρες της και να κάνει βουτιές στη θάλασσα με τον γιο της. Ο σύζυγός της φωτογραφήθηκε επίσης να κρατιέται χέρι χέρι με ένα από τα παιδιά τους στο νερό. Η οικογένεια του Τζέιμς έχει το Eden Rock St Barths, ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο νησί.

Οι ταμπλόιντ έγραψαν πως οι πόζες της Πίπα Μίντλετον είναι μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κοινού στη Βρετανία που αναμένει με αγωνία μια είδηση για την υγεία της ή μια φωτογραφία της αδερφής της.

Ενώ η Πίπα Μίντλετον βρίσκεται στην Καραϊβική, η μεγαλύτερη αδερφή της, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, φέρεται να βρίσκεται στο Νόρφολκ για ένα μίνι διάλειμμα με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις. Σύμφωνα με τον Ρίτσαρντ Ίντεν της Daily Mail, η Κέιτ έφυγε από το Ουίνδσορ την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά από τότε που επέστρεψε στο σπίτι από το νοσοκομείο για να πάει στο κτήμα Σάντριγχαμ.

«Η Κέιτ αναρρώνει καλά», είπε ένας φίλος της οικογένειας. «Ανυπομονούσε για μια αλλαγή σκηνής και θα είναι σε θέση να τα βγάλει εύκολα πέρα στο Νόρφολκ.». Η πριγκίπισσα λέγεται ότι είναι «στην αποκατάσταση» αφού υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον περασμένο μήνα.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, ανακοινώθηκε ότι επέστρεψε στο σπίτι της στο Ουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Το παλάτι έχει πει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα.