ΚΟΣΜΟΣ

Κάιλι Τζένερ: Πόζαρε με μπικίνι δίπλα στην πισίνα και ανέβασε τη θερμοκρασία

H Κάιλι Τζένερ
H Κάιλι Τζένερ
Ιnstagram

Η Κάιλι Τζένερ δημοσίευσε μία καυτή φωτογραφία της με μπικίνι δίπλα στην πισίνα ενώ ο αγαπημένος της Τιμοτέ Σαλαμέ συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία για την προώθηση της νέας ταινίας

Η Kάιλι Τζένερ προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού στους φαν της, καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μπικίνι σε νέα ανάρτηση στο Instagramη, καθώς ο φίλος της Τιμοτέ Σαλαμέ, συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία για την ταινία του με τίτλο «Dune: Part Two»

Η τηλεοπτική περσόνα, 26 ετών - που πρόσφατα φόρεσε ένα στενό, σέξι φόρεμα κατά τη διάρκεια μιας εξόδου της στο Λος Άντζελες -ανέβασε άλλα δύο στιγμιότυπα τα οποία συνόψισε ως «μακρύ Σαββατοκύριακο». Η μητέρα δύο παιδιών απολαμβάνει τον ήλιο στην άκρως χαλαρωτική φωτογραφία, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι.

Φαινόταν να γέρνει την πλάτη της στην άκρη μιας μεγάλης πισίνας, ενώ άφησε τα μαλλιά της να κυματίσουν στο νερό. Η Τζένερ έδειξε επίσης τη σιλουέτα της σε μια selfie καθώς φορούσε ένα εφαρμοστό μπλουζάκι με έναν ώμο και ένα nude παντελόνι.

Σε μια άλλη φωτογραφία, πόζαρε σε ένα ευρύχωρο στούντιο με ένα μίνι φόρεμα που αναδεικνύει τη σιλουέτα της. Γύρισε ελαφρώς το κεφάλι της μακριά από την κάμερα καθώς έβαλε τα χέρια της πίσω από την πλάτη της για τη φωτογραφία.

Η σταρ του ριάλιτι αργότερα απόλαυσε επίσης ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα με μια πιο μακριά εκδοχή του μίνι φορέματος καθώς έβγαινε στην ύπαιθρο. Η Τζένερ πόζαρε με φόντο ένα καταπράσινο, γρασίδι ενώ κρατούσε ένα κοκκινωπό-πορτοκαλί λουλούδι στο χέρι της, με τον ωκεανό κοντά σε απόσταση.

Η νέα σειρά των ρούχων με την υπογραφή της θα είναι διαθέσιμη αργότερα αυτόν τον μήνα στις 28 Φεβρουαρίου, ενώ μία άλλη εικόνα στην ανάρτηση έκανε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να εικάσουν ότι η μεγιστάνας ομορφιάς πιθανότατα ετοιμάζεται να λανσάρει νέο άρωμα τον επόμενο μήνα.

Το ειδύλλιο της Kάιλι με τον 28χρονο σταρ του Χόλιγουντ, Τιμοτέ Σαλαμέ συνεχίζεται ακόμα δυνατό, με το ζευγάρι να απολαμβάνει πρόσφατα μία λαμπερή έξοδο στα Βραβεία Χρυσής Σφαίρας την Κυριακή 7 Ιανουαρίου Την Τετάρτη (21/2) φωτογραφήθηκε στη Σεούλ της Νότιας Κορέας με την συμπρωταγωνίστρια του φιλμ «Dune: Part Two» Zendaya σε συνέντευξη Τύπου για την ταινία

Η Κάιλι Τζένερ βρήκε πρόσφατα λίγο χρόνο από το φορτωμένο της πρόγραμμα και τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες για να κάνει μία γρήγορη τροπική απόδραση με τη στενή της φίλη Χέιλι Μπίμπερ και την αδερφή της Kένταλ Τζένερ.