ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Γιονγκ Ουν: Έχεις δει την κούκλα αδερφή του; - Η 30άρα που τρέμουν όλοι

Κιμ Γιονγκ Ουν: Έχεις δει την κούκλα αδερφή του; - Η 30άρα που τρέμουν όλοι

Άγνωστη για πολλούς αλλά είναι ο φόβος και ο τρόμος στην Βόρεια Κορέα.

Το όνομα της Kim Yo-jong μπορεί να μη «λέει» πολλά σε αρκετό κόσμο αλλά είναι η πιο σκληρή γυναίκα του πλανήτη καθώς πρόκειται για την αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν και διάδοχός του στην προεδρία της Βόρειας Κορέας!

Η 34χρονη Υο, είναι το δεξί χέρι του αδερφού της και δεν είναι λίγοι που την συγκρίνουν με τον Kim αναφερόμενοι σε εκείνη ως «alter ego» του.

H πανέμορφη Υο έχει αναλάβει πλέον ηγετικό ρόλο στο καθεστώς του αδερφού της, σύμφωνα με τον Guardian, κάνοντας λόγο για μια γυναίκα με πάρα πολλές γνώσεις αλλά και σκληρή, όπως όλη η οικογένειά της.

Η Υο έκανε την πρώτη της πολιτική εμφάνιση το 20202, όταν με ανακοίνωσή της τόνισε πως η «Νότιος Κορέα είναι απλά ένα φοβισμένο σκυλί που γαυγίζει», σχετικά με μια πυραυλική δοκιμή της Βόρειας Κορέας που έφερε τις αντιδράσεις της Σεούλ.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, η «προαγωγή» της Yo, ίσως κρύβει και την επόμενη ημέρα στην Πιονγκγιάνγκ, καθώς ο Κιμ Γιονγκ-Ουν φαίνεται πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στα καθήκοντά του ενώ εδώ και χρόνια φέρεται να αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα αλλά και να πάσχει από διαβήτη!

Δείτε στην παρακάτω gallery την πανέμορφη Kim Yo-jong: