ΚΟΣΜΟΣ

Μακρόν αλά Ρόκι Μπαλμπόα - Η φωτογραφία του «μποξέρ» Γάλλου προέδρου

Makron
Ο Μακρόν προπονείται στο μποξ
X/@Sandrine Rousseau

Ο Γάλλος πρόεδρος, εμφανίζεται με σφιγμένα δόντια και διογκωμένους δικέφαλους καθώς προπονείται

Ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση των επίσημων ασπρόμαυρων φωτογραφιών που δείχνουν τον Εμανουέλ Μακρόν να χτυπά έναν σάκο του μποξ και δημοσίευσε στο Instagram την Τρίτη ο επίσημος φωτογράφος του, Soazig de la Moissonnière.

Ο Γάλλος πρόεδρος, εμφανίζεται με σφιγμένα δόντια και διογκωμένους δικέφαλους καθώς προπονείται.

Makron

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν σύντομα να τον συγκρίνουν με τον Ρόκι Μπαλμπόα, ενώ άλλοι αμφισβήτησαν τη χρονική στιγμή των φωτογραφιών, καθώς ο Μακρόν κάλεσε την Ευρώπη να ενισχύσει την απάντησή της στον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία. Κάποιοι είπαν ότι οι φωτογραφίες τον έδειχναν να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος δεν είναι ξένος στις φωτογραφίσεις που έχουν σχεδιαστεί για να επιδείξουν την αθλητική του ικανότητα.

Το γυναικείο περιοδικό Femme Actuelle περιέγραψε τις φωτογραφίες πιο κολακευτικά, γράφοντας ότι έδειχναν τον «σύζυγο της Μπριζίτ Μακρόν» με «αποφασιστικό βλέμμα, σαν να θέλει να κάνει μάχη με τον αντίπαλό του… Φαίνεται να χτυπάει τόσο δυνατά που ο δικέφαλός του βγαίνει από κάτω από το μαύρο μπλουζάκι.”

Άλλοι σχολιαστές εξέφρασαν απογοήτευση για τις εικόνες.

Ο Μακρόν είχε επίσης στο παρελθόν ανασηκώσει τα φρύδια με μια φωτογραφία του να χαλαρώνει σε έναν καναπέ με το ξεκούμπωτο πουκάμισό του να αποκαλύπτει ένα τριχωτό στήθος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας το 2022.

Η Μπριζίτ Μακρόν αποκάλυψε πέρυσι ότι ο πρόεδρος κάνει μποξ δύο φορές την εβδομάδα και στο παρελθόν έχει ποζάρει με γάντια του μποξ για να προωθήσει την άσκηση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.