ΚΟΣΜΟΣ

Μπριζίτ Μακρόν: «Περίμενα δέκα χρόνια για να παντρευτώ τον Εμανουέλ - Φοβόμουν για τα παιδιά μου»

Μπριζίτ Μακρόν: «Περίμενα δέκα χρόνια για να παντρευτώ τον Εμανουέλ - Φοβόμουν για τα παιδιά μου»

Αποκαλυπτική η Μπριζίτ Μακρόν για τα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Γάλλο πρόεδρο αλλά και για τον λόγο που φοβόταν να τον παντρευτεί 

Τους λόγους που την ανάγκασαν να περιμένει 10 χρόνια για να παντρευτεί τον Εμανουέλ Μακρόν, αποκάλυψε η σύζυγος του Γάλλου προέδρου, Μπριζίτ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Paris Match.

Όπως είπε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ανέβαλε τον γάμο της με τον κατά 25 χρόνια μικρότερό της Εμανουέλ για σχεδόν μια δεκαετία, καθώς φοβόταν ότι θα κατρέστρεφε τη ζωή των παιδιών της, τα οποία έχουν περίπου την ίδια ηλικία με τον 45χρονο σήμερα αγαπημένο της.

Είναι γνωστό ότι ο Μακρόν ερωτεύτηκε σε ηλικία 15 ετών την Μπριζίτ, η οποία δίδασκε θέατρο στο καθολικό σχολείο που φοιτούσε ο έφηβος στην Αμιένη. Μάλιστα η 40χρονη τότε Μπριζίτ ήταν παντρεμένη και η κόρη της ήταν συμμαθήτρια με τον Μακρόν.

Μεταξύ τους είχε ξεκινήσει ένα «ειδύλλιο» το οποίο προκάλεσε σκάνδαλο στην περιοχή, με τους γονείς του Εμανουέλ Μακρόν να αναγκάζονται να τον στείλουν στο Παρίσι για να φοιτήσει σε άλλο σχολείο.

Αλλά ο Γάλλος πρόεδρος εξακολουθούσε να είναι ερωτευμένος με τη Μπριζίτ και να θέλει να συνάψει σχέση μαζί της.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι εκείνο το διάστημα έλεγε στον εαυτό της ότι ο Εμανουέλ θα γνώριζε και θα ερωτευόταν κάποια γυναίκα της ηλικίας του ενώ βρισκόταν στο Παρίσι, όμως αυτό δεν συνέβη.

Έπειτα, η Μπριζίτ παραιτήθηκε από τη δουλειά της ωστόσο, λόγω των παιδιών της, φοβόταν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Μακρόν.

«Αυτό κράτησε δέκα χρόνια, τόσο χρειάστηκε για να μπουν σε μία σειρά. Μπορείτε να φανταστείτε τι άκουγαν. Όμως δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να ζήσω ευτυχισμένη», δήλωσε στη συνέντευξή της.

Εμανουέλ Μακρόν εξακολουθεί να την εκπλήσσει και να της γεννά τον θαυμασμό με την εντυπωσιακή μνήμη και την ευφυΐα του.

Τελικά, γάμος του ζευγαριού έλαβε τελικά χώρα το 2007, μετά το διαζύγιο της Μπριζίτ από τον εν διαστάσει σύζυγό της Αντρέ-Λουί Οζιέρ τον προηγούμενο χρόνο.

Πλέον μετρούν 16 χρόνια παντρεμένοι, με τη Μπριζίτ να λέει ότι ο Εμανουέλ Μακρόν εξακολουθεί να την εκπλήσσει και να της γεννά τον θαυμασμό με την εντυπωσιακή μνήμη και την ευφυΐα του.

«Είχα πολλούς έξυπνους μαθητές στην καριέρα μου και κανένας δεν είχε τις δικές του ικανότητες. Πάντοτε τον θαύμαζα», είπε χαρακτηριστικά.