ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι - Μέγκαν: Ποιο το μέλλον τους και τι πρέπει να κάνουν για ανακτήσουν τη δημοτικότητά τους

Χάρι - Μέγκαν: Ποιο το μέλλον τους και τι πρέπει να κάνουν για ανακτήσουν τη δημοτικότητά τους

Κατά πως φαίνεται οι γέφυρες του ζεύγους Χάρι - Μέγκαν με το παλάτι έχουν καταπέσει αμετάκλητα 

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ καλούνται να αφήσουν πίσω τους τον εξωφρενικό τρόπο ζωής τους αν θέλουν να ανακτήσουν τη δημοτικότητά τους.

Μιλώντας στη Mirror, η ειδικός σε θέματα δημοσίων σχέσεων Lynn Carratt γράφει: «Αν η Μέγκαν και ο Χάρι έχουν βάλει στόχο να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους, πρέπει να υπάρχει κάποια συνέπεια και αυθεντικότητα που να διατρέχει το brand τους ως ζευγάρι. Ένα ακόμη επιτυχημένο Invictus Games θα βοηθήσει τη δημοτικότητα του Χάρι».

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο φθινόπωρο στα «Invictus Games» το χειροκρότημα του κοινού κατά την είσοδό της Μέγκαν ήταν ηχηρό.

Η ειδικός συνεχίζει λέγοντας: «Πρέπει να γίνουν πιο σχετικοί με το βρετανικό κοινό, η Μέγκαν θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο να μειώσει τη χρήση επώνυμων οίκων και να επιλέξει λιτές επιλογές, όπως η Κέιτ».

Η εμπειρογνώμονας συμβούλευσε στη συνέχεια το ζευγάρι: «Το να δείξει τον εαυτό της ως μια κανονική εργαζόμενη μητέρα που αντιμετωπίζει τις ίδιες προκλήσεις με τους άλλους θα βοηθούσε επίσης».

«Είναι αμφίβολο ότι η Μέγκαν και ο Χάρι θα επιστρέψουν στη βασιλική οικογένεια ως εργαζόμενα βασιλικά μέλη, ακόμη και με τον Κάρολο και την Κέιτ να υποβάλλονται σε θεραπεία για τον καρκίνο», τόνισε η Lynn Carratt.

Η μοναρχία οδηγείται από την Καμίλα

Και συνέχισε: «Η μοναρχία επί του παρόντος καθοδηγείται από την Καμίλα, κάτι που δεν θα περιμέναμε πριν λίγα χρόνια πριν να δούμε. Ο πρίγκιπας Εδουάρδος και η Σόφι (αγαπημένη της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ), ο δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργου, έχουν εντείνει την υποστήριξή τους προς τη βασίλισσα».

Επιπλέον η Lynn Carratt σημείωσε πώς η αδελφή του βασιλιά, η πριγκίπισσα Άννα, «χρόνο με το χρόνο, πραγματοποιεί πάντα τις πιο δημόσιες υποχρεώσεις», ενώ εξήγησε ότι αυτό πιθανότατα δεν θα αλλάξει «ειδικά όσο ο αδελφός της είναι άρρωστος».

Η οικογένεια δεν μπορεί να τους εμπιστευτεί

«Οι γέφυρες έχουν ”καεί” μεταξύ του Χάρι και της Μέγκαν όσον αφορά το να γίνουν εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η οικογένεια δεν πιστεύει ότι μπορεί να τους εμπιστευτεί», υπογράμμισε η Lynn Carratt.

«Επίσης δεν θα τους επιτραπεί ποτέ να εργαστούν με μερική απασχόληση ως βασιλικοί, ενώ θα μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αμερικής και να το κάνουν με τους δικούς τους όρους. Τους το είχαν αρνηθεί και παλαιότερα και δεν βλέπω δεν βλέπω να είναι διαφορετικά τώρα», ανέφερε η ειδικός.

Τέλος εξήγησε ότι όλες οι εντάσεις μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ σημαίνει ότι πλέον ο δρόμος για την επιστροφή τους στην Βρετανία είναι κλειστός.

«Ενώ ο Χάρι προσπαθεί τώρα να χτίσει οικογενειακές γέφυρες με τον πατέρα του και τον αδελφό του και την κουνιάδα του όσον αφορά την οικογενειακή σχέση τους, οι προηγούμενες διαφωνίες που έγιναν δημόσια και το χάσμα που είναι ακόμα βαθύ θα τους επηρεάσει να επιστρέψουν και να γίνουν εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας», ανέφερε η Lynn Carratt.