ΚΟΣΜΟΣ

Πάρις Χίλτον: Σε πελάγη ευτυχίας για τη Γιορτή της Μητέρας - «Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη»

Η Πάρις Χίλτον με την οικογένειά της
Η Πάρις Χίλτον με την οικογένειά της

Η Πάρις Χίλτον γόρτασε μια πολύ ξεχωριστή Ημέρα της Μητέρας ως μαμά δύο παιδιών για πρώτη φορά φέτος

Η Πάρις Χίλτον γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας, ανεβάζοντας μεταξύ άλλων ένα βίντεο στο Instagram ειδικά για την περίσταση, με στιγμές που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας. Πρωταγωνιστές ο γιός της Φοίνιξ Μπάρον, 16 μηνών, και η κόρη της Λόντον Μέριλιν, 5 μηνών.

Το βίντεο με θέμα το τραγούδι της Χίλτον με τη Sia, «Fame Won't Love You» ξεκινά με ένα πλάνο της ινφλουένσερ και του συζύγου της, Κάρτερ Ρέουμ να κρατούν τα δύο τους παιδιά ενώ κάνουν πικνίκ. Υπάρχει επίσης ένα γλυκό απόσπασμα με τον Ρέουμ να κινεί τα χέρια του γιους τους σαν να χορεύει κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης.

Η Χίλτον φωτίζει τον δεσμό μητέρας-γιου της καθώς οι δυο τους παίζουν μαζί και χτυπούν τα πόδια τους στην πισίνα σε ένα σύντομο στιγμιότυπο, ενώ ένα άλλο δείχνει πόσο ευτυχισμένη είναι η Χίλτον που είναι μαμά, καθώς χαμογελά πλατιά στην κόρη της.

Μοιράστηκε επίσης μεμονωμένα βίντεο από τη Λόντον να παίζει με την αγαπημένη της κούκλα και τον Φοίνιξ να διασκεδάζει στην πισίνα και με τα σκυλιά της οικογένειας. Υπάρχει ακόμη και ένα γρήγορο απόσπασμα από τα αδέρφια μαζί, με τον Φοίνιξ να κουνάει απαλά την καρέκλα της αδερφής του.

«Η πρώτη μου γιορτή της μητέρας ως μαμά δύο παιδιών! Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη σήμερα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, προσθέτοντας: «Χρησιμοποιήστε το #FameWontLoveYou στις αναρτήσεις σας για την Ημέρα της Μητέρας, ώστε να μπορώ να δω όλες τις όμορφες οικογένειές σας» πρόσθεσε.

Μιλώντας στο PEOPLE μετά τη γέννηση του γιου του Φοίνιξ, η Χίλτον είπε: «Ήταν πάντα όνειρό μου να γίνω μητέρα», προσθέτοντας ότι η ίδια και ο αγαπημένος της, που υποδέχτηκαν και τα δύο παιδιά τους μέσω παρένθετης μητέρας, «είναι τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε μαζί την οικογένειά μας και οι καρδιές μας σκάνε από αγάπη για το αγοράκι μας».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η κληρονόμος και προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης μοιράστηκε αυτό που βρήκε ότι ήταν το πιο εκπληκτικό κομμάτι της μητρότητας. «Είναι ακριβώς πόση αγάπη θα μπορούσα να έχω για κάποιον», είπε η Χίλτον. «Νόμιζα ότι ήξερα τι ήταν η αγάπη με τον άντρα μου, αλλά μόλις γνώρισα το μωρό μου, η αγάπη έφτασε σε άλλο επίπεδο. Απλώς έχει αλλάξει τη ζωή μου με κάθε τρόπο».

Το ταξίδι της Χίλτον προς τη μητρότητα καλύφθηκε απο άκρα μυστικότητα, με την σταρ να μιλά για τις προσπάθειες που έκανε για να κρατήσει μυστική τη γέννηση του γιου της, ακόμη και μεταμφιεζόμενη στο νοσοκομείο και να μην είπε σε κανέναν (συμπεριλαμβανομένων των μελών της οικογένειας) για την άφιξή του.

Μιλώντας στο podcast της «I Am Paris» τον Φεβρουάριο του 2023, η Χίλτον είπε ότι περίμενε μια εβδομάδα μετά τη γέννηση του Φοίνιξ για να μοιραστεί τα νέα με τους φίλους και την οικογένειά της. «Ούτε η μαμά μου, οι αδερφές μου, ο καλύτερός μου φίλος δεν το ήξεραν μέχρι που ήταν μίας εβδομάδας», είπε στο podcast.

Πέρυσι, την Ημέρα της Μητέρας, η Χίλτον πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί την ευγνωμοσύνη της, γράφοντας στο X: «Τόσο ενθουσιασμένη που γιορτάζω την πρώτη μου Ημέρα της Μητέρας με το μικρό μου αγγελούδι, το μωρό μου Φοίνιξ. Το να είμαι μαμά είναι η πιο απίστευτη εμπειρία που είχα ποτέ. Είναι μια αγάπη που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, ένα συναίσθημα που δεν ήξερα ποτέ ότι υπάρχει μέχρι να κρατήσω τον μικρό μου πρίγκιπα στην αγκαλιά μου».