ΚΟΣΜΟΣ

Σταρ εγκαταλείπει το «Game of Thrones» λόγω ασθένειας

Σταρ εγκαταλείπει το «Game of Thrones» λόγω ασθένειας

Με καρκίνο στο πάγκρεας, σε τελευταίο στάδιο, διαγνώστηκε ο Wilko Johnson, ο μουγκός εκτελεστής Ser Ilyn Payne της σειράς «Game of Thrones».

Ο Wilko Johnson ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τη σειρά, ενώ αποφάσισε να μην υποβληθεί σε χημειοθεραπεία. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο Facebook ο μάνατζέρ του, ο 65χρονος Johnson «είναι αποφασισμένος να ζήσει τη ζωή που του απομένει στο μέγιστο βαθμό». «Έχει καλή διάθεση, δεν υποφέρει προς το παρόν από παρενέργειες και αναμένει να περάσει τουλάχιστον μερικούς μήνες ακόμα με φυσιολογική δραστηριότητα», προσέθεσε.

Πρώην κιθαρίστας και στιχουργός του συγκροτήματος Dr. Feelgood, ο Johnson κέρδισε ένα νέο κοινό με τη συμμετοχή του στο «Game of Thrones».

Το επόμενο διάστημα πάντως θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική, να ολοκληρώσει το καινούριο του CD και να κάνει κάποιες live εμφανίσεις.

«Ο Wilko θέλει να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές του στη μακρά καριέρα του, τους συνεργάτες του και πάνω από όλα τους πιστούς οπαδούς που τον ακολουθούσαν στις συναυλίες, τη δισκογραφία και γενικά έκαναν μοναδική τη ζωή του», καταλήγει η ανακοίνωση.