ΚΟΣΜΟΣ

Φρανσουά Ολάντ: «Δεν θέλω άλλη Πρώτη Κυρία στο Μέγαρο των Ηλυσίων»

Φρανσουά Ολάντ: «Δεν θέλω άλλη Πρώτη Κυρία στο Μέγαρο των Ηλυσίων»

Απηυδυσμένος από τη διελκυνστίδα που στήνουν τα Μέσα σχετικά με το ποια θα είναι η επόμενη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, είναι ο Φρανουά Ολάντ


Ο Γάλλος πρόεδρος που είδε ξαφνικά τη δημοτικότητά του να ανεβαίνει εξαιτίας του ροζ σκανδάλου, έρχεται τώρα αντιμέτωπος με νέες μετρήσεις, που θέλουν πτώση στη δημοτικότητά του καθώς δεν ξεκαθαρίζει ποια θα είναι η Πρώτη Κυρία στο Μέγαρο των Ηλυσίων.


Σύμφωνα με τις εφημερίδες "Le Parisien" και "Le Figaro", οι επικοινωνιολόγοι του, σε μία προσπάθεια να αποτυπώσουν το κόστος από την αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου "Closergate" κατέληξαν ύστερα από ώριμη σκέψη στο συμπέρασμα ότι, θα ήταν προτιμότερο για τον Σοσιαλιστή πρόεδρο να μείνει στο Μέγαρο των Ηλυσίων χωρίς γυναίκα στο πλευρό του.

Δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου "iTele" δήλωσε ότι συνεργάτες του Γάλλου προέδρου άκουσαν από τα χείλη του Ολάντ την φράση: "Δεν θέλω άλλη "πρώτη κυρία" στο Μέγαρο των Ηλυσίων". Πάντως ο γαλλικός Τύπος προεξοφλεί ότι η Βαλερί Τριερβελιέρ θα αποχωρήσει σύντομα από την προεδρική κατοικία.