Κινδύνευσε να χάσει το πόδι της εξαιτίας ενός τατουάζ

Κινδύνευσε να χάσει το πόδι της εξαιτίας ενός τατουάζ

Η ιστορία της 24χρονης Τζέμα Χάρντι από το Ντέρμπισαϊρ της κεντρικής Αγγλίας κλόνισε τους φίλους του τατουάζ μιας και όπως αναφέρει η Daily Mail, η άτυχη κοπέλα κινδύνευσε να χάσει το πέλμα της λόγω μόλυνσης από το μελάνι του τατουάζ.

Η Χάρντι έκανε τατουάζ ένα μπουκέτο λουλούδια στο πόδι και το επόμενο πρωί εκδήλωσε σοβαρό οίδημα στο πέλμα. Άρχισε να νιώθει έντονο πόνο, ωστόσο δεν επισκέφτηκε αμέσως κάποιο γιατρό θεωρώντας πως τα συμπτώματα θα υποχωρούσαν.

Δύο εβδομάδες αργότερα, το οίδημα παρουσίασε επιδείνωση κι έτσι οι φίλοι της την προέτρεψαν να ζητήσει τη συμβουλή κάποιου ειδικού, ο οποίος μόλις είδε το τραύμα διέγνωσε πως η κοπέλα είχε υποστεί δηλητηρίαση αίματος και σηψαιμία στην περιοχή του ποδιού. Όπως ανέφεραν οι γιατροί, εάν η κοπέλα δεν είχε ζητήσει ιατρική βοήθεια, το πέλμα της θα έπρεπε τελικά να ακρωτηριαστεί, καθώς η λοίμωξη θα εξαπλωνόταν στο οστό.

Παρά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της η Χάρντι δήλωσε πως εξακολουθεί να είναι φανατική των τατουάζ και πως θα ήθελε να κάνει ξανά.