ΚΟΣΜΟΣ

Αυτά είναι τα πιο διάσημα sex-tapes που «τρέλαναν» το διαδίκτυο (pics)

Αυτά είναι τα πιο διάσημα sex-tapes που «τρέλαναν» το διαδίκτυο (pics)

Κάντο με ένα... sex-tape!Πολλοί επώνυμοι και επώνυμες έχουν στιγμές τις οποίες θέλουν να ξεχάσουν. Άλλοι πάλι φαίνεται πως κυνηγούν με κάθε τρόπο τη δημοσιότητα... Ακόμα και με ένα σεξουαλικό σκάνδαλο

Το δρόμο άνοιξε η Πάμελα Άντερσον με τον τότε σύζυγό της Τόμι Λι, στην πιο διάσημη sex-tape όλων των εποχών. Το ζευγάρι τράβηξε το 1998 σε βίντεο τις προσωπικές του στιγμές και το διαδίκτυο «αναστενάζει» ακόμα...

Μάλιστα η Πάμελα δεν φαίνεται να «χαλάστηκε» από την φήμη που της χάρισε η πρώτη sex-tape, καθώς επανέλαβε το «κατόρθωμά» της το 2005, με τον σύντροφό της Μπρετ Ντάνιελς.

Sex -ape γύρισε και η Τζένιφερ Λόπεζ που μαζί με τον πρώην σύζυγο της Οτζάνι Νόα, τράβηξαν μερικές άκρως... «ιδιωτικές» στιγμές από το μήνα του μέλιτος τους το 1997. To διαδίκτυο πήρε «φωτιά» από τις αναζητήσεις... Ωστόσο, το εν λόγω dvd ποτέ δεν είδε και δεν θα δει το φως της δημοσιότητας, μιας και η JLo το πρόλαβε δικαστικά και πλέον είναι καλά φυλαγμένο σε επτασφράγιστο κουτί!

Σειρά πήρε η διάσημη κληρονόμος Πάρις Χίλτον, με ένα πασίγνωστο «καυτό» ερωτικό dvd που γύρισε με τον τότε «καλό» της Ρικ Σάλομον σε ξενοδοχείο. Μετά απ΄αυτό η «καριέρα» της εκτοξεύτηκε στα ύψη αφού έκανε το ντεμπούτο της ως reality star, τραγουδίστρια, μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας αλλά και... συγγραφέας.

Η νιόπαντρη Κιμ Καρντάσιαν το 2007 παρέα με τον τότε φίλο της και τραγουδιστή της R'n'B Ray J, γύρισαν ένα ροζ βίντεο το οποίο όχι μόνο διέρρευσε στο διαδίκτυο αλλά το είδαν και πολλά εκατομμύρια χρήστες του ίντερνετ.

Ο ηθοποιός Κόλιν Φάρελ γύρισε ένα «καυτό» βίντεο με την πρώην Playmate φίλη του Νικόλ Ναρέν, διάρκειας 13 λεπτών. O Φάρελ μετά απ΄αυτό μήνυσε την καλή του μιας και όπως ισχυρίστηκε είχαν συμφωνήσει να μην διαρρεύσει πουθενά, καμία προσωπική τους στιγμή.

Ο Φρεντ Νταρστ του συγκροτήματος Limp Bizkit, έγινε εκατομμυριούχος όταν του έκλεψαν sex tape από το computer του, στο οποίο εμφανίζεται να κάνει sex με μια άγνωστη γυναίκα.

Μήνυσε τα sites που την δημοσίευσαν, άρπαξε 45 εκατομμύρια δολάρια και.. ηρέμησε!

Και η «δική» μας, η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια Τουλίζα Κοντοστάβλος πρωταγωνίστησε σε «καυτή ταινία», που προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο.

Πάντως πρόσφατα, η πιο περιζήτητη sex-tape όλων των εποχών έγινε το "Love & Hip Hop", το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ πειρατείας.

Η ταινία ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνιστές τους -άγνωστους σε εμάς- Nikko Smith (τραγουδιστή και σταρ του σόου American Idol) και Mimi Faust (τηλεπερσόνα στις ΗΠΑ), ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ παράνομου κατεβάσματος.

Η ροζ ταινία πάντως έχει ''σπάσει'' τα ταμεία και στις κανονικές πωλήσεις, με 400.000 δολάρια να προέρχονται μόνο από τις προ-πωλήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος στο διαδίκτυο με την πιο περιζήτητη sex-tape όλων των εποχών!

Παραδέχτηκε την αυθεντικότητα του sex tape η Tulisa