ΚΟΣΜΟΣ

Ζευγάρι έβγαζε selfies με τον νεκρό τους φίλο

Ζευγάρι έβγαζε selfies με τον νεκρό τους φίλο

Η Αστυνομία, μάλιστα, αναφέρει ότι το ζευγάρι, η 24χρονη Chelsie Berry και ο 28χρονος Jared Prier, πόζαραν με το πτώμα του φίλου τους και πόσταραν τις φωτογραφίες στο Facebook, πριν το παρατήσουν στη μέση του δρόμου.

Ο άτυχος άνδρας, που πέθανε από υπερβολική δόση, ήταν πολύ φίλος του ζευγαριού, οι οποίο όμως φαίνεται ότι δεν συγκινήθηκαν και πολύ με το θάνατο του, αλλά το βρήκαν και διασκεδαστικό. Έτσι πόζαραν με το πτώμα του και μάλιστα είχαν το θράσος να το ανεβάσουν και στο Facebook. Οι χρήστες των Social Media κατέδωσαν το ζευγάρι στην αστυνομία, το οποίο τώρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία, καθώς δεν ζήτησε ιατρική βοήθεια για τον άτυχο άνδρα.

Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, οι δυο τους, που είναι επίσης ναρκομανείς, παράτησαν και το σώμα του 30χρονου στη μέση του δρόμου.

Το ζεύγος κατέθεσε στους αστυνομικούς, ότι ο 30χρονος, αφού έκανε χρήση ενός ισχυρού φαρμάκου, άρχισε να συμπεριφέρεται παράξενα και έκανε σαν τρελός.

Μόλις, ο 30χρονος λιποθύμησε, η 24χρονη δεν ήξερε τι να κάνει και κάλεσε τον 28χρονο σύντροφός της, τον οποίο πήγε να συναντήσει σε ένα πάρκο, με τον άτυχο άνδρα να βρίσκεται λιπόθυμος στο μπροστινό κάθισμα.

Αναφέρουν επίσης ότι δεν κάλεσαν για βοήθεια, γιατί ήταν και οι δυο υπό την επήρεια ναρκωτικών, και έτσι τον άφησαν στο πίσω κάθισμα. Μόνο όταν άρχισε να μυρίζει άσχημα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, έτσι αποφάσισαν να τον παρατήσουν κάπου, αφού πρώτα ποζάρουν με τον νεκρό φίλο τους για μια selfie.

Διαβάστε επίσης:

Μια γυναίκα από το Μεξικό θα γίνει ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου