ΚΟΣΜΟΣ

Ροζ σκάνδαλο με υπουργό: Έστελνε γυμνές φωτογραφίες του σε γυναίκες

Ροζ σκάνδαλο με υπουργό: Έστελνε γυμνές φωτογραφίες του σε γυναίκες

Στην παραίτηση οδηγήθηκε, το Σάββατο το βράδυ, υπουργός της κυβέρνησης του Ντέιβιντ Κάμερον μετά την αποκάλυψη ενός «ροζ» σκανδάλου.

Ο Μπρους Νιούμαρκ, υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων ο οποίος μπήκε στην κυβέρνηση μόλις το περασμένο καλοκαίρι, οδηγήθηκε σε παραίτηση έπειτα από τις αποκαλύψεις της Mirror.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο υπουργός, παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών, έστελνε γυμνές φωτογραφίες του σε γυναίκες μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Νιουμαρκ ανέφερε: «Έχω αποφασίσει να παραιτηθώ από υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, καθώς έχω ειδοποιηθεί για μια ιστορία που πρόκειται να δημοσιευθεί σε κυριακάτικη εφημερίδα. Ζητώ να γίνει σεβαστεί η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μου. Παραμένω πιστός υποστηρικτής αυτής της κυβέρνησης καθώς εξελίσσεται το μακροχρόνιο οικονομικό πρόγραμμα προς όφελος του βρετανικού λαού».Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε απλά ότι η παραίτηση έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον.

Η παραίτηση, που έπεσε σαν κεραυνός το βράδυ του Σαββάτου στο Λονδίνο, υποβλήθηκε λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει η Sunday Mirror που αποκαλύπτει τα καμώματα του Βρετανού υπουργού.

Όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης οι γυναίκες που λάμβαναν τις φωτογραφίες του υπουργού, ήταν τα "δολώματα" που είχε βάλει η Sunday Mirror για να τον δελεάσουν.

Η παραίτηση του υπουργού και η αποχώρηση του βουλευτή χαρακτηρίζονται ως "εξευτελιστικά πλήγματα" για τον πρωθυπουργό Κάμερον και το Συντηρητικό Κόμμα.

Διαβάστε επίσης:

Έκρυψε το μωρό στο πορτ μπαγκάζ για να μην πάρει... κλήση! (βίντεο)