ΚΟΣΜΟΣ

Independent: Αγοράστε ένα ελληνικό νησί σε τιμή ευκαιρίας

Independent: Αγοράστε ένα ελληνικό νησί σε τιμή ευκαιρίας

«Ένα ελληνικό νησί δικό σας στην τιμή ενός διαμερίσματος στο Λονδίνο» είναι ο τίτλος άρθρου του Independent, που προτρέπει τους Βρετανούς να αγοράσουν ένα ελληνικό νησί σε τιμή ευκαιρίας, σημειώνοντας πως οι Έλληνες ψάχνουν για μετρητά πωλώντας κομμάτια... παραδείσου.

«Έχετε βαρεθεί ακριβές τιμές των σπιτιών στη Βρετανία; Τότε γιατί να μην αγοράσετε το δικό σας ελληνικό νησί και να απολαύσετε τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών; Με περισσότερα από 20 ελληνικά νησιά προς πώληση, οι Βρετανοί μπορούν να ζήσουν τη φαντασίωση του... Mama Mia (τίτλος ταινίας) στην τιμή ενός διαμερίσματος στο Λονδίνο», γράφει η εφημερίδα Independent.

Ο συντάκτης του άρθρου, μάλιστα, αναφέρει ως παράδειγμα το νησί Μικρή Λέσβος, έναν ακατοίκητο παράδεισο 16 στρεμμάτων στο Αιγαίο σε απόσταση 200 μέτρων από τη Λέσβο που θεωρείται «ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Μεσογείου από την κτηματομεσιτική εταιρία Vladi Private Islands και κοστίζει 800.000€».

Άλλα νησιά που έχει η ίδια εταιρία προς πώληση είναι ο Άγιος Αθανάσιος, στον Κορινθιακό Κόλπο που κοστίζει 1,6 εκατ. ευρώ, το νησί Άτοκος στο Ιόνιο που κοστίζει 45 εκατ. ευρώ και έχει εντυπωσιακούς γκρεμούς και... πρόβατα!

Σχετικές ειδήσεις