ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: 11χρονος πήγε σε σχολική γιορτή ντυμένος... «50 αποχρώσεις του γκρι»

Βρετανία: 11χρονος πήγε σε σχολική γιορτή ντυμένος... «50 αποχρώσεις του γκρι»

Ένας 11χρονος μαθητής αποφάσισε να πάει σε σχολική γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου, ντυμένος ως κύριος Γκρέι από τις ''Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι''.

Ο Λίαμ Σκολς πήγε στο σχολείο ως Κρίστιαν Γκρέι, με στολή εμπνευσμένη από το διάσημο ερωτικό μυθιστόρημα και την ομότιτλη ταινία, ωστόσο οι δάσκαλοι δεν το θεώρησαν αστείο και τηλεφώνησαν στη μητέρα του, Νίκολα, να της πουν ότι η στολή ήταν ακατάλληλη για τη σχολική γιορτή.

Οπως είπε η μητέρα του μικρού στη Daily Mail: ''Νομίζαμε ότι ήταν αστείο. Γυρνούσαμε με τα πόδια στο σπίτι από το σχολείο και ο Λίαμ είχε την ιδέα να πάει ντυμένος Κρίστιαν Γκρέι. Στην αρχή το πήραμε στην πλάκα, αλλά αργότερα το συζητήσαμε με μερικούς φίλους και το βρήκαν πολύ αστείο. Το παιδί φορούσε απλώς ένα κοστούμι και κρατούσε μία μάσκα ματιών. Δεν πίστευα ότι θα υπήρχε πρόβλημα. Ελαβα ένα τηλεφώνημα στο σπίτι από το σχολείο που μου είπαν ότι η στολή ήταν ακατάλληλη και ότι είχε αποκλειστεί από τη συμμετοχή στη γιορτή και από τις φωτογραφίες''.

Καταγγέλει μάλιστα ότι ένα παιδί πήγε ντυμένο ως ''Ντέξτερ'', εμπνευσμένο από τον γνωστό τηλεοπτικό και λογοτεχνικό serial killer χαρακτήρα.

Σχετικές ειδήσεις