ΚΟΣΜΟΣ

Έφοδος της αστυνομίας σε ξενοδοχείο του Παρισιού (video+photo)

Έφοδος της αστυνομίας σε ξενοδοχείο του Παρισιού (video+photo)

Έφοδο σε ξενοδοχείο του Παρισιού, κόντά στον Πύργο του Άιφελ, πραγματοποίησε η γαλλική αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου (14/11).

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πρώτη η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη από την πρωτεύουσα της Γαλλίας, ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί μέσα από το ξενοδοχείο «Pullman» στο 7 διαμέρισμα του Παρισιού, όπου διεξήχθη η επιχείρηση της αστυνομίας.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν επίσης ότι αστυνομικοί με βαρύ οπλισμό μπήκαν στα δωμάτια και των τεχνικών του αμερικανικού ειδησεογραφικού δικτύου Fox News, οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο.

Και μπορεί η τοπική αστυνομία να δηλώνει ότι δεν έχουν ακουστεί εκρήξεις, ωστόσο στο σημείο έκαναν την εμφάνισή τους και ασθενοφόρα.

Παράλληλα, εκτός από το ξενοδοχείο, εκκενώθηκε και η περιοχή γύρω από τον Πύργο του Άιφελ. Η αστυνομία έκλεισε επίσης τον υπόγειο σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου (RER) του Παρισιού στο Σαμ ντε Μαρς (Πεδίο του Άρεως).

Λίγο αργότερα, οι Αρχές, μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν στο ξενοδοχείο, σήμαναν τη λήξη του συναγερμού.

Από την πλευρά του, σε λάθος συναγερμό απέδωσε ο εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εσωτερικών την κινητοποίηση της αστυνομίας στην περιοχή. Κάτι που επιβεβαίωσε και ένας εκπρόσωπος της αλυσίδας ξενοδοχείων Accor.

Σχετικές ειδήσεις