ΚΟΣΜΟΣ

Έκθεση – σοκ: Οι τζιχαντιστές προσλαμβάνουν επιστήμονες για να φτιάξουν όπλα μαζικής καταστροφής

Έκθεση – σοκ: Οι τζιχαντιστές προσλαμβάνουν επιστήμονες για να φτιάξουν όπλα μαζικής καταστροφής

Το Ισλαμικό Κράτος ετοιμάζεται να εξαπολύσει επίθεση με χημικά όπλα στη Δύση, σύμφωνα με έκθεση – σοκ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Φυσικούς, χημικούς, βιολόγους και ειδικούς στους υπολογιστές στρατολογούν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού κράτους προκειμένου να ετοιμαστούν κατάλληλα για μια επίθεση με χημικά όπλα στη Δύση, σύμφωνα με έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το Ισλαμικό Κράτος, όπως αποκαλύπτει η έκθεση που δημοσιεύει η Daily Mail, επιστρατεύει επιστήμονες που θα συνδράμουν στα αρρωστημένα σχέδια του, που θα σκορπίσουν το θάνατο στη Δύση. Οι επιστήμονες θα τους βοηθήσουν όχι μόνο να κατασκευάσουν όπλα μαζικής καταστροφής αλλά και να τα διακινήσουν στην Ευρώπη χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στις δυτικές κυβερνήσεις, καλώντας τες να προειδοποιήσουν τους πολίτες για το ενδεχόμενο μιας τέτοιας επίθεσης.

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, το έγγραφο αυτό, που συντάχθηκε στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, αναφέρει ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει ήδη περάσει παράνομα όπλα μαζικής καταστροφής στο ευρωπαϊκό έδαφος.

Η έκθεση, υπό τον τίτλο: «Iσλαμικό Κράτος και μη συμβατικά όπλα» προειδοποιεί: «Προς το παρόν, οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν πιστεύουν ότι υπάρχει κίνδυνος να χρησιμοποιήσουν οι εξτρεμιστικές οργανώσεις χημικά, βιολογικά, ακόμα και πυρηνικά όλα κατά την διάρκεια επιθέσεων στην Ευρώπη. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι επιπτώσεις από μία τέτοια επίθεση, θα ήταν ακόμα πιο αποσταθεροποιητικές».

Σχετικές ειδήσεις