ΚΟΣΜΟΣ

Τροχαίο Ισπανία: «Λυπάμαι, αποκοιμήθηκα» λέει ο οδηγός του μοιραίου πούλμαν

Τροχαίο Ισπανία: «Λυπάμαι, αποκοιμήθηκα» λέει ο οδηγός του μοιραίου πούλμαν

Το λεωφορείο πριν ανατραπεί πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, τραυματίζοντας τους δύο επιβαίνοντες του οχήματος

«Λυπάμαι, αποκοιμήθηκα», φέρεται να είπε στους άνδρες των σωστικών συνεργείων, ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου, που έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας, σύμφωνα με την ιταλική Corriere della Sera.

Από την πρώτη στιγμή οι αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο να αποκοιμήθηκε ο οδηγός του μοιραίου πούλμαν που μετέφερε φοιτητές σε πρόγραμμα Erasmus στην Ισπανία, με τραγικό απολογισμό 13 νεκρούς.

Το λεωφορείο πριν ανατραπεί πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, τραυματίζοντας τους δύο επιβαίνοντες του οχήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

Οι φοιτητές επέστρεφαν από τις εκδηλώσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου του φεστιβάλ «Fallas», που πραγματοποιείται στη Βαλένθια και είναι γνωστό για το φαντασμαγορικό θέαμα πυροτεχνημάτων που προσφέρει.

Εκτός κινδύνου η Ελληνίδα φοιτήτρια που επέβαινε στο μοιραίο πούλμαν

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, η φοιτήτρια έχει αποφύγει τον κίνδυνο και νοσηλεύεται κανονικά, όπως προέκυψε ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία της αναπληρώτριας υπουργού, Σίας Αναγνωστοπούλου, τόσο με την ελληνική πρεσβεία στην Μαδρίτη όσο και με την μητέρα της φοιτήτριας.

Σχετικές ειδήσεις