ΚΟΣΜΟΣ

Ο Στρος Καν «πρωταγωνιστεί» στο «Νόμος και Τάξη»

Ο Στρος Καν «πρωταγωνιστεί» στο «Νόμος και Τάξη»
«Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά γεγονότα» δεν θα είναι συμπτωματική στην περίπτωση της υπόθεση Στρος Καν και ενός επεισοδίου...

«Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά γεγονότα» δεν θα είναι συμπτωματική στην περίπτωση της υπόθεση Στρος Καν και ενός επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς «Νόμος & Τάξη-ειδική ομάδα», καθώς το σενάριό του θα είναι εμπνευσμένο από την εξέλιξη της γνωστής δικαστικής υπόθεσης.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό περιοδικό "Guide", επικαλούμενο πηγή της παραγωγής, ανέφερε σήμερα στην ιστοσελίδα του, ότι στο εν λόγω επεισόδιο ένας παντοδύναμος Ιταλός θα κατηγορηθεί από την αμερικανική αστυνομία για «σεξουαλική επίθεση».

Άλλη πηγή της παραγωγής τόνισε ότι «η πλοκή του επεισοδίου είναι φανταστική».

Η σειρά προβάλλεται επί 13 τηλεοπτικές σεζόν στις ΗΠΑ, από το δίκτυο NBC. Πολλά θέματα επεισοδίων αντλούν έμπνευση από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Στο ρόλο του Στρος Καν θα είναι ο Φράνκο Νέρο.

Εν τω μεταξύ, ο πραγματικός Ντομινίκ Στρος Καν θα παρουσιαστεί ξανά στο δικαστήριο στις 23 Αυγούστου. Η καμαριέρα του ξενοδοχείου Σοφιτέλ, Ναφισατού Ντιαλό, που κατηγορεί τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ για σεξουαλική επίθεση, έχει καταθέσει και αγωγή αστικής αποζημίωσης.