ΚΟΣΜΟΣ

Καταγγελίες Τραμπ για «σπρώξιμο» της Χίλαρι από τους New York Times

Καταγγελίες Τραμπ για «σπρώξιμο» της Χίλαρι από τους New York Times

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τον Μεξικανό μεγιστάνα Κάρλο Σλιμ ότι επιχειρεί να βοηθήσει την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, χρησιμοποιώντας την εφημερίδα New York Times, στην οποία ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος είναι από τους κυριότερους μετόχους

Σε μια προεκλογική του συγκέντρωση στο Γκρίνσμπορο της Βόρειας Καρολίνας ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος υποστήριξε ότι οι γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση επινοούν τις ιστορίες τους αυτές.

Παράλληλα τόνισε ότι ο Σλιμ, ως ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους των New York Times, χρηματοδοτεί την προσπάθεια της εφημερίδας, κατά τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, να βοηθήσει την Κλίντον να κερδίσει τις εκλογές για την αμερικανική προεδρία.

«Ο μεγαλύτερος μέτοχος των New York Times είναι ο Κάρλος Σλιμ. Ο Σλιμ, όπως γνωρίζετε, προέρχεται από το Μεξικό», τόνισε στους υποστηρικτούς του ο Τραμπ. «Έχει δωρίσει εκατομμύρια δολάρια στην οικογένεια Κλίντον», πρόσθεσε.

Η εφημερίδα δημοσίευσε χθες άρθρο με την συνέντευξη δύο γυναικών που κατηγορούν τον Τραμπ ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά.

«Δεν είναι δημοσιογράφοι», τόνισε ο Τραμπ για τους ρεπόρτερ των New York Times. «Είναι συνέταιροι λομπίστες του Κάρλος Σλιμ και αλλοδαπών επιχειρήσεων».

Σχετικές ειδήσεις