ΚΟΣΜΟΣ

Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του!

Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του!
Θυσιάστηκε για να μη σκοτωθούν άλλοι ένας από τους πιλότους του περίφημου βρετανικού σμήνους Red Arrows ο οποίος βρήκε τραγικό τέλος, όταν το αεροσκάφος του...

Θυσιάστηκε για να μη σκοτωθούν άλλοι ένας από τους πιλότους του περίφημου βρετανικού σμήνους Red Arrows ο οποίος βρήκε τραγικό τέλος, όταν το αεροσκάφος του συνετρίβη μετά από επίδειξη στο Ντόρσετ της Αγγλίας.


Ερασιτεχνικό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα εμφανίζει το αεροπλάνο της RAF Red Arrows να ξεφεύγει από το σχηματισμό του και στη συνέχεια να εξαφανίζεται αφήνοντας ίχνη καπνού.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο άτυχος πιλότος, ο 33χρονος Τζον Έγκινγκ, οδήγησε το αεροπλάνο στο ποτάμι, για να μην πέσει στα σπίτια του χωριού Throop, αλλά τελικά βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν το F1 έπεσε σε χωράφι. Η σορός του βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά από τα συντρίμμια.


Ανάμεσα στους θεατές της επίδειξης στην οποία συμμετείχε βρισκόταν και η σύζυγός του, η οποία σοκαρισμένη δήλωσε ότι είναι πολύ υπερήφανη που ο άντρας της ήταν μέλος αυτής της ξεχωριστής ομάδας.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της RAF, το σμήνος θα παραμείνει στο έδαφος έως ότου διαπιστωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.