ΚΟΣΜΟΣ

Αισιόδοξοι οι δικηγόροι του Στρος-Καν

Αισιόδοξοι οι δικηγόροι του Στρος-Καν
Την αισιοδοξία του για την έκβαση της υπόθεσης του Ντονινίκ Στρος Καν εξέφρασε ο Ουίλιαμ Τέιλορ, ένας από τους συνηγόρους του. «Είμαστε και οι δύο....

Την αισιοδοξία του για την έκβαση της υπόθεσης του Ντονινίκ Στρος Καν εξέφρασε ο Ουίλιαμ Τέιλορ, ένας από τους συνηγόρους του.

«Είμαστε και οι δύο αισιόδοξοι. Ο Στρος-Καν ελπίζει ότι θα γλυτώσει από τον εφιάλτη που ζει από τις 14 Μαΐου», σημείωσε ο Τέιλορ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, Le Parisien.

Σε ερώτηση σχετικά με την ιατρική έκθεση που κάνει λόγω για βιασμό της νεαρής καμαρίερας, ο Τέιλορ επιμένει πως "η έκθεση αυτή δεν αποδεικνύει πως η Ναφισάτου Ντιαλό τραυματίστηκε στην διάρκεια της σεξουαλικής επίθεσης" για την οποία κατηγορούν τον Στρος-Καν .

"Τα τραύματά της στο ώμο δεν έχουν διαγνωστεί ιατρικά και οι κοκκινίλες στα γεννητικά όργανα μπορεί να προήλθαν από σεξουαλική επαφή που είχε τις προηγούμενες ημέρες, από ερεθισμό ή μόλυνση", επισήμανε ο συνήγορος του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ.

Ο εισαγγελέας Σάιρους Βανς που έχει αναλάβει την υπόθεση Στρος-Καν θα έχει σήμερα συνάντηση με την καμαριέρα από την Γουινέα και αυτό μπορεί να σημαίνει πως μέρος ή το σύνολο των κατηγοριών εναντίον του Στρος-Καν είναι πιθανό να αποσυρθεί.