ΚΟΣΜΟΣ

Κυριάκος Αμοιρίδης: Ο εραστής ομολόγησε την δολοφονία του Έλληνα πρέσβη

Κυριάκος Αμοιρίδης: Ο εραστής ομολόγησε την δολοφονία του Έλληνα πρέσβη

Κυριάκος Αμοιρίδης: Ένοχος για την δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, δήλωσε το απόγευμα της Παρασκευής (30/12) ο εραστής της γυναίκας του θύματος και αστυνομικόςΣέρτζιο Μορέιρα

Σύμφωνα πάντα με το Globo TV, οι αρχές πιστεύουν ότι ο Μορέιρα και η σύζυγος του Αμοιρίδη, Φρανσουάζ, είχαν σχεδιάσει εκ των προτέρων τη δολοφονία.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος φαίνεται να παραδέχτηκε την συμμετοχή του στο έγκλημα, ύστερα από βίντεο που του παρουσίασε η βραζιλιάνικη αστυνομία, κατά το οποίο φαίνεται να τραβάει κάτι σαν πτώμα στο αυτοκίνητο.

Τόσο ο αστυνομικός όσο και η σύζυγος του Αμοιρίδη κρατούνται αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν έχουν ζητήσει δικηγόρο.

Η τοπική αστυνομία και η ελληνική πρεσβεία στην Βραζιλία απέφυγαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για την είδηση που μετέδωσε το κανάλι.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι κρατούνται επίσης άλλοι δύο ύποπτοι, τα στοιχεία των οποίων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Σημαντικό στοιχείο στην έρευνα της αστυνομίας, αποτέλεσαν τα ευρήματα στον καναπέ του σπιτιού όπου ζούσε το ζευγάρι, όπου βρέθηκαν κηλίδες αίματος.

Από το αίμα που βρέθηκε οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Έλληνας πρέσβης μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, ωστόσο ακόμα δεν έχει βγει το ιατροδικαστικό πόρισμα και δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις σχετικά με την δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία

Ρoή Ειδήσεων