ΚΟΣΜΟΣ

Πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας στο Πακιστάν

Πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας στο Πακιστάν
Βομβιστής αυτοκτονίας έπεσε με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο στην κατοικία του Ανώτερου ου Επιθεωρητή της αστυνομίας του Καράτσι στο Πακιστάν...

Βομβιστής αυτοκτονίας έπεσε με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο στην κατοικία του Ανώτερου ου Επιθεωρητή της αστυνομίας του Καράτσι στο Πακιστάν, Τσόντρι Μοχάμεντ Ασλάμ.


Από την επίθεση σκοτώθηκαν πολλοί φρουροί του επιθεωρητή. Σύμφωνα με το BBC οι νεκροί είναι τουλάχιστον οκτώ, ανάμεσά τους μία γυναίκα και το παιδί της. Η άτυχη μητέρα πήγαινε το γιο της στο σχολείο, την ώρα που πραγματοποιήθηκε η επίθεση.


Ο Ασλάμ, ο οποίος επέζησε, δήλωσε ότι είχε δεχθεί απειλές από ένοπλες οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των Tαλιμπάν του Πακιστάν που συνδέονται με την Aλ-Κάιντα.

"Κοιμόμουν όταν πραγματοποίησαν αυτή την άνανδρη επίθεση εναντίον της κατοικίας μου με ένα αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά. Δεν πρόκειται να δειλιάσω. Θα δώσω ένα μάθημα σε γενιές ενόπλων", τόνισε.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας Σαούντ Μιρζά, την επίθεση πραγματοποίησε βομβιστής αυτοκτονίας και ότι ορισμένα μέλη της οικογένειας του Ασλάμ είναι παγιδευμένα κάτω από τα ερείπια.

Η έκρηξη προκάλεσε μεγάλο κρατήρα και το μεγαλύτερο μέρος της κατοικίας του Ασλάμ καταστράφηκε.