ΚΟΣΜΟΣ

Γεννήθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης και του έκαναν δώρο εισιτήρια για μια ζωή!

Γεννήθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης και του έκαναν δώρο εισιτήρια για μια ζωή!

Ένα μωρό που γεννήθηκε πρόωρα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, η αεροπορική εταιρεία του έκανε δώρο εισιτήρια για μια ζωή!

Μέλη του πληρώματος βοήθησαν τη γυναίκα να φέρει στον κόσμο το αγοράκι της, σε πτήση της Jet Airways από τη Σαουδική Αραβία προς την Ινδία.

Η μητέρα και το μωρό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά την προσγείωση στο Μουμπάι και σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, χαίρουν άκρας υγείας, σύμφωνα με τη metro.co.uk.

Μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειας, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι κάνει δώρο στο αγοράκι αεροπορικά εισιτήρια για μια ζωή. Μάλιστα η εταιρεία δημοσίευσε στο Instagram ένα μήνυμα που υποτίθεται ότι έστελνε το μωρό στον πατέρα του.

«(...) Είναι εκπληκτικό το πώς ο κόσμος μιλάει για την άφιξή μου στην πτήση της Jet Airways. (...) Ευχαριστώ τη μαμά για το αδάμαστο πνεύμα της και το πλήρωμα για τη βοήθειά του για να έρθω σε αυτό τον κόσμο. Και ναι, ευχαριστώ τέλος την Jet Airways γιατί μου χορηγεί δωρεάν ταξίδια για μια ζωή. Αυτό σημαίνει ότι έρχονται περισσότερα ταξίδια, περισσότερες έξοδοι με εσένα και τη μαμά και περισσότερη εξερεύνηση αυτού του όμορφου κόσμου», ανέφερε το «μήνυμα» του μωρού προς τον πατέρα.

Δείτε το μήνυμα της αεροπορικής εταιρείας!

Σχετικές ειδήσεις