ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Μέθυσε, τον πήρε ο ύπνος και ο σκύλος κατασπάραξε το νεογέννητο γιο του

Σοκ: Μέθυσε, τον πήρε ο ύπνος και ο σκύλος κατασπάραξε το νεογέννητο γιο του

Σε φυλάκιση 21 μηνών καταδικάστηκε την Παρασκευή (08/09) ένας άνδρας από τη Βρετανία, καθώς ήταν μεθυσμένος και αποκοιμήθηκε ενώ το σκυλί της οικογένειας κατακρεούργησετο μόλις 20 ημερών αγοράκι του

Η ασύλληπτη τραγωδία συνέβη τον Ιούνιο του 2015 όταν η μητέρα, Maria Blacklin, είχε αφήσει το βρέφος στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό της, Ryan Young, για να το προσέχει, έχοντας πληροφορηθεί την ίδια μέρα ότι είχε πεθάνει η γιαγιά της.

Επί 20 λεπτά περίπου ο μικρόσωμος σκύλος ράτσας λέικλαντ τεριέ δάγκωνε το βρέφος, ενώ ο πατέρας του κοιμόταν έχοντας καταναλώσει οχτώ μπύρες. Ο Young είπε αργότερα στην αστυνομία: «Δεν θα έλεγα ότι ήμουν μεθυσμένος, πιο πολύ κουρασμένος».

Η γιαγιά της Blacklin είχε πεθάνει εκείνη την ημέρα και είχε μεταβεί στο πατρικό της σπίτι, αφήνοντάς του το μωρό, όπως μεταδίδει ο Guardian.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Κατά τη διάρκεια της δίκης έγινε γνωστό ότι το περίπου δύο ετών σκυλί ζούσε στον κήπο και του επιτρεπόταν η είσοδος μόνο στην κουζίνα ενώ δεν είχε επιδείξει ποτέ επιθετική συμπεριφορά.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τον Guardian, στον πατέρα, εκτός της φυλάκισης, του απαγορεύτηκε να έχει σκύλο για επτά χρόνια. Κανένα μέλος της οικογένειας δεν ήταν στο δικαστήριο κατά τη δίκη.

Πηγή: Guardian

Σχετικές ειδήσεις