ΚΟΣΜΟΣ

Απόλυτη διαστροφή: Ζευγάρι έπνιξε την υπηρέτρια, αυτοϊκανοποιήθηκε και έκανε σεξ δίπλα στη σορό της

Απόλυτη διαστροφή: Ζευγάρι έπνιξε την υπηρέτρια, αυτοϊκανοποιήθηκε και έκανε σεξ δίπλα στη σορό της

Σοκ και φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες ενός ειδεχθούς εγκλήματος με θύμα μια 21χρονη υπηρέτρια στο Λονδίνο.

Η 35χρονη Sabrina Kouider και ο σύντροφός της Ouissem Medouni κατηγορούνται πως βασάνισαν και σκότωσαν τη Sophie Lionnet, ενώ στη συνέχεια ικανοποίησαν τις διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις τους, κάνοντας σεξ δίπλα στη σορό της.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο διεστραμμένος άνδρας φέρεται να αυτοϊκανοποιήθηκε λίγο μετά την άγρια δολοφονία της άτυχης γυναίκας στο διαμέρισμά τους στο δυτικό Λονδίνο, με αποτέλεσμα η Sabrina να ξεσπάσει σε κλάματα.

Κατηγόρησε μάλιστα τον οικονομικό αναλυτή και ένα φίλο του για το θάνατο της 21χρονης υπηρέτριας τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο ομολόγησε ότι αφού προσπάθησαν να κάψουν το νεκρό σώμα της στον κήπο, την εξανάγκασε να πει ψέματα στην αστυνομία.

«Την πρώτη μέρα που πέθανε η Sophie… ήρθε και ήθελε να κάνουμε σεξ. Ντρέπομαι τόσο ακόμα και να μιλήσω για αυτό. Είναι ντροπιαστικό», υποστήριξε η 35χρονη, συμπληρώνοντας: «Όταν τελείωσε, μου είπε ότι ήταν αγχωμένος. Ήμουν σοκαρισμένη και δεν ήμουν ο εαυτός μου. Δεν του είπα να μην το κάνει, αλλά έκλαιγα ενώ το έκανε. Ήταν σαν βιασμός».

Η Kouider δεν κατάφερε πάντως να πείσει τους δικαστές, αν κα παραδέχθηκε ότι κακοποίησε την 21χρονη νταντά, λίγο πριν το θάνατό της, χτυπώντας την επανειλημμένα με ένα καλώδιο.

Τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της που ισχυρίστηκε ότι πάσχει από κατάθλιψη και οριακή διαταραχή προσωπικότητας, αρνούνται κατηγορηματικά ότι σκότωσαν την Lionnet, επιρρίπτοντας την ευθύνη σε έναν φίλο τους, τον Mark Walton, ο οποίος την έπνιξε στο μπάνιο ενώ αυτοί κοιμόντουσαν…

Σχετικές ειδήσεις