ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτοι Ινδοί το... έπαιξαν αστροναύτες και πήραν από επιχειρηματία 170.000 ευρώ! (vid+pics)

Απίστευτοι Ινδοί το... έπαιξαν αστροναύτες και πήραν από επιχειρηματία 170.000 ευρώ! (vid+pics)

Μπορεί η στολή τους να έχει μερικές… ατέλειες, ωστόσο στην Ινδία φαίνεται πως δεν έχουν και ιδιαίτερη σχέση με το διάστημα.

Γιατί πώς αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς πώς αυτοί οι δύο απίστευτοι τύποι κατάφεραν - έτσι ντυμένοι - να πείσουν έναν επιχειρηματία, όχι μόνο πως είναι αστροναύτες, αλλά να τους δώσει 170.000 ευρώ!

Ο λόγος; Να χρηματοδοτήσει την κατασκευή «μαγικών πλακών» τις οποίες θα πούλαγαν στη NASA, αλλά και στη διαστημική υπηρεσία της Ινδίας έναντι εκατομμυρίων δολαρίων.

Όσο για το μυστικό των πλακών; Θα μπορούσαν να «γεννήσουν» ηλεκτρισμό από τις αστραπές!
Για κάποιον πάντως όχι και τόσο ανεξήγητο λόγο, οι δύο Ινδοί, πατέρας και γιος, έγιναν τσακωτοί από την αστυνομία στο Νέο Δελχί ντυμένοι αστροναύτες…

Και οι δύο πάντως είχαν… ιστορικό ως σεσημασμένοι απατεώνες, καθώς στο παρελθόν πούλαγαν ιατρικές υπηρεσίες σε ανυποψίαστα θύματα. Μια απάτη για την οποία είχαν συλληφθεί και είχαν αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση περίπου 20.000 ευρώ έκαστος.

Φέρονται δε να έχουν εξαπατήσει έως και 30 άτομα σε όλη τη βόρεια Ινδία…

Αξίζει πάντως τέλος να αναφερθεί ότι αυτό που… υποψίασε τον γάτο επιχειρηματία δεν ήταν φυσικά οι στολές τους (πώς θα μπορούσαν άλλωστε;), αλλά το γεγονός πως ανέλαβαν συνεχώς την επίδειξη των πλακών με πρόσχημα τον «κακό καιρό».

Σχετικές ειδήσεις