ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Το μυστικό που δεν αποκαλύπτουν στον πρίγκιπα Τζορτζ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Το μυστικό που δεν αποκαλύπτουν στον πρίγκιπα Τζορτζ

Παρά τις προσπάθειές τους ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν θα καταφέρουν ποτέ να μεγαλώσουν τα παιδιά τους δίνοντάς τους μια απολύτως «κανονική» παιδική ηλικία

O πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο νεογέννητος πρίγκιπας Λούι συγκαταλέγονται ήδη στα πιο πολυφωτογραφημένα παιδιά του κόσμου.

Όπως μεταδίδει η Mirror, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θέλουν να αφήσουν τα παιδιά τους απολαύσουν όσο γίνεται περισσότερο τα πρώτα χρόνια τους, μακριά από την πίεση των ευθυνών που τους περιμένουν. Και για να το κάνουν αυτό, αποφάσισαν να μην πουν ακόμη στον μεγαλύτερο γιο τους τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Είναι αλήθεια ότι μια μέρα ο πρίγκιπας Τζορτζ θα γίνει βασιλιάς, καθώς είναι ο τρίτος στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου, ωστόσο οι γονείς του αποφεύγουν να του μιλήσουν γι' αυτό.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πολλές φορές έχει επισημάνει πόσο φυσιολογική είναι η ζωή των παιδιών στο σπίτι. «Θα έρθει η στιγμή που ο πρίγκιπας Τζορτζ θα μάθει τον ρόλο του», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Παράλληλα, η Catherine Mayer, συγγραφέας του βιβλίου «Charles: The Heart of a King», θεωρεί πως η απόφαση των δύο γονιών προφανώς οφείλεται στο ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δυσκολεύτηκε πολύ να διαχειριστεί το βάρος του ρόλου του μεγαλώνοντας.

«Με τον Τζορτζ προσπαθούν να καθυστερήσουν τη στιγμή που θα το συνειδητοποιήσει και να του παρέχουν μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή πριν του το πουν», αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της.