ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Λιοντάρι κατασπάραξε 22χρονη σε ζωολογικό κήπο

ΣΟΚ: Λιοντάρι κατασπάραξε 22χρονη σε ζωολογικό κήπο
Την έσυρε από το πόδι στη φωλιά του
PIXABAY

Πώς συνέβη η τραγωδία σε ζωολογικό κήπο στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ - Κανείς δεν μπόρεσε να βοηθήσει την 22χρονη κοπέλα

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 22χρονη υπάλληλος σε ζωολογικό κήπο στις ΗΠΑ, όταν ένα λιοντάρι την έσυρε από το πόδι μέχρι τη φωλιά του και την κατασπάραξε.

Το λιοντάρι, που ονομάζεται Matthai και είναι 14 ετών, βρισκόταν μέσα στο κλουβί του αλλά μια μεγάλη μπάλα είχε μπλοκάρει την είσοδο με αποτέλεσμα να μην έχει κλείσει καλά η πόρτα.

Το αιλουροειδές κατάφερε έτσι να δραπετεύσει, φτάνοντας μέχρι την 22χρονη Alexandra Black, την οποία άρπαξε από τον αστράγαλο, τραβώντας την πίσω στην φωλιά του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, «το λιοντάρι έσερνε την 22χρονη μέσα στο κλουβί του για αρκετή ώρα, την οποία είχε αρπάξει από το λαιμό».

Πυροσβέστες προσπάθησαν να χωρίσουν το λιοντάρι από την 22χρονη αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ μάταιες ήταν και οι προσπάθειες των υπολοίπων υπαλλήλων να αποσπάσουν την προσοχή του ζώου. Αρχικά έριξαν στο λιοντάρι βέλη με υπνωτικό αλλά καθώς δεν έπιαναν, τελικά πυροβόλησαν το ζώο 8 φορές. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η 22χρονη πέθανε από τις βαθιές πληγές στον λαιμό της που της προκάλεσαν έντονη αιμορραγία.

Ο δικηγόρος του ζωολογικού κήπου διέψευσε ωστόσο σε δήλωσή του πως μια μπάλα είχε μπλοκάρει την είσοδο και γι' αυτό δεν έκλεισε σωστά.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως τώρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πόρισμα του δυστυχήματος.

Πηγή: nypost

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός – «Ωκεανίς»: Ανατροπή με το χιονιά! Τι θα συμβεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Survivor: Αυτοί οι παίκτες είναι ζευγάρι (pics)

Σχετικές ειδήσεις