ΚΟΣΜΟΣ

Πέντε πράγματα που σίγουρα δεν ξέρεις για το γιο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Πέντε πράγματα που σίγουρα δεν ξέρεις για το γιο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Ξημερώματα της 6ης Μαΐου του 2019, η Meghan Markle καταφέρνει κάτω από άκρα μυστικότητα να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το γιο της Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Ποια είναι, όμως, τα 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τον Archie, όπως ξεχώρισαν τις ημέρες που πέρασαν μετά τη γέννησή του.

  • Ο Archie γεννήθηκε ξημερώματα και το πού παραμένει άγνωστο ακόμα!

Η Meghan και ο Harry μας είχαν ενημερώσει νωρίτερα για την απόφασή τους να έχουν μια γέννα ιδιωτική και σίγουρα όχι στο St. Mary’s Hospital που γεννήθηκε τόσο οι πρίγκιπες William και Harry όσο και τα τρία παιδιά του William, George, Charlotte και Louis.

Φήμες θέλουν την Markle, μαζί με τον Harry και μια μικρή ομάδα της ασφάλειάς τους, να μετέφεραν την Meghan στο US Hospital στο Λονδίνο για να γεννήσει και να επέστρεψαν στο Frogmore Cottage, πολύ πριν βγει η ανακοίνωση πως η 37χρονη Δούκισσα έχει μπει σε διαδικασία τοκετού, αφήνοντας στο σκοτάδι ακόμα και ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Άλλοι πάλι υποστηρίζουν πως η Markle γέννησε στο σπίτι της, μια επιλογή που είχε κάνει από την αρχή της εγκυμοσύνης της.

Τι άλλο πρέπει να ξέρεις για το μωρό του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle;

Κάνε κλικ στην παρακάτω gallery: