Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Συνωμοσιολόγοι... μπούκαραν σε ΜΕΘ για να αποδείξουν πως δεν υπάρχει ο ιός!

Newsbomb

Φυσικά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην φυλακή.

Το ότι γύρω από τον κορονοϊό υπάρχουν δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας δεν είναι κάτι καινούργιο, ωστόσο στις ΗΠΑ το πήγαν σε άλλο... επίπεδο, καθώς ομάδα συνωμοσιολόγων έκανε «ντου» σε εντατική για να αποδείξει πως ο ιός δεν υπάρχει!

Το απίστευτο και εξοργιστικό περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Utah Valley, όπου ένα γκρουπ από συνωμοσιολόγους προσπάθησε να μπει σε χώρους ασφαλείας του νοσοκομείου για να κινηματογραφήσουν και να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει κύμα ασθενών με COVID-19 και ότι τα νοσοκομεία δεν είναι απασχολημένα.

Σε δηλώσεις τους στο kutv.com το νοσοκομείο αναφέρει: «Το νοσοκομείο Utah Valley πρόσφατα παρείχε μια ενημέρωση σχετικά με την απάντηση COVID-19 στο Δημοτικό Συμβούλιο του Provo, το οποίο περιελάβανε μια συζήτηση για μερικά άτομα χωρίς ιατρική ανάγκη που προσπάθησαν να αποκτήσουν φυσική πρόσβαση στην εγκατάσταση με την πρόθεση να επιβεβαιώσουν ψεύτικες θεωρίες συνωμοσίας – όπως τα νοσοκομεία δεν είναι απασχολημένα και ότι οι αναφορές για το κύμα COVID-19 είναι ψευδείς».

«Η νόσος COVID-19 είναι πραγματική και το νοσοκομείο παρατηρεί μεγάλες αυξήσεις σε ασθενείς με τον ιό. Το προσωπικό είναι στρεσαρισμένο και εργάζεται πολλές επιπλέον ώρες για να καλύψει τις ανάγκες της κοινότητας. Ζητάμε από το κοινό να καλυφθεί, να πλύνει τα χέρια, να διατηρεί τις κοινωνικές αποστάσεις και να μείνει σπίτι ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις αυτής της πανδημίας στις κοινότητές μας», πρόσθεσε η ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τον Μάιο του 2020, έχουν γίνει συνολικά οκτώ κλήσεις σχετικά με άτομα που μπήκαν παράτυπα στο νοσοκομείο. Η αστυνομία πρόσθεσε ότι όσοι συνελήφθησαν ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες οι οποίες μπορεί να τους κοστίσουν και μήνες φυλάκισης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Ραγδαίες εξελίξεις: «Κλείδωσε» η παράταση - Η ημερομηνία - ορόσημο για σταδιακή επιστροφή