ΚΥΠΡΟΣ

Παρέμβαση του Προέδρου του ΔΗΚΟ για τους ισχυρισμούς του Ν. Ζήγρα

Παρέμβαση του Προέδρου του ΔΗΚΟ για τους ισχυρισμούς του Ν. Ζήγρα

Την παρέμβαση και του Προέδρου του ΔΗΚΟ Μάριου Καρογιάν, προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του εξαδέλφου του Άκη Τσοχατζόπουλου Ν. Ζήγρα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρογιάν είπε, πως «Πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση» και να εξεταστούν οι ισχυρισμοί του Ν. Ζήγρα, πως ο Ντίνος Μιχαηλίδης, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος και πρώην υπουργός Εσωτερικών, πιθανόν να εμπλέκεται στις δραστηριότητες του πρώην υπουργού της Ελλάδας Άκη Τζοχατζόπουλου.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ πρόσθεσε ωστόσο, πως δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Ντίνο Μιχαηλίδη, αλλά άκουσε τη δήλωσή του, που μετέδωσε χθες το ΡΙΚ (όπου αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση).

Υπενθυμίζεται, ότι ο εξάδελφος και στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νικόλαος Ζήγρας, στην κατάθεση του στο ανακριτή ανέφερε ότι ο Ντίνος Μιχαηλίδης ήταν προσωπικός φίλος του Έλληνα πρώην υπουργού και του τον είχε συστήσει ως άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του. Στην κατάθεσή του ο κ. Ζήγρας υποστήριξε ακόμη ότι ο Ντίνος Μιχαηλίδης και ο γιος του, Μιχάλης, μετέφεραν βαλίτσες με χρήματα στον Άκη Τσοχατζόπουλο.