ΚΥΠΡΟΣ

Αναστασιάδης: «Θα το παλέψουμε για ξένες επενδύσεις»

Αναστασιάδης: «Θα το παλέψουμε για ξένες επενδύσεις»

Να είμαστε συγκρατημένοι συνέστησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ερωτηθείς σήμερα για το θέμα της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων στην Κύπρο.

"Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα έχουμε κάτι θετικό να εξαγγείλουμε. Δεν θα σταματήσουμε τις προσπάθειες ούτε με τις χώρες που έχουμε επισκεφθεί ούτε με τις χώρες που προγραμματίζουμε επισκέψεις, έτσι ώστε να επιτύχουμε την εισροή κεφαλαίων εξωτερικού στη χώρα", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο επίσκεψης του στο Στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Στυλιανού Καλμπουρτζή» στο Δελίκηπο, στον Κόρνο.

"Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, αλλά παραμένουμε απλώς στο διερευνητικό στάδιο. Να μην καλλιεργούμε ψευδαισθήσεις στο λαό, ούτε και είναι η πρόθεση μας αυτό ούτε και ωφελεί σε οτιδήποτε η οποιαδήποτε ψευδής παράσταση", ανέφερε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Ερωτηθείς για τις προσδοκίες που δημιουργούνται στο λαό αναφορικά με το θέμα της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων στην Κύπρο είπε ότι «δεν είναι καλλιέργεια προσδοκιών, είναι συνεχής προσπάθεια να προσελκύσουμε επενδύσεις".

"Δεν λέει κανένας ότι όταν προσπαθείς, όταν επιμένεις θα είσαι και πάντοτε επιτυχής. Θέλω να είμαστε συγκρατημένοι. Ο κάθε επενδυτής ενδιαφέρεται να δει ότι η επένδυση θα αποδώσει. Αυτό διερευνούμε και αυτό θέλαμε, διότι η Κύπρος προσφέρει ευκαιρίες και προσφέρεται για επενδύσεις", είπε.

ΠΗΓΗ Πολίτης

Διαβάστε επίσης

Επενδυτές από το Κουβέιτ στην Κύπρο