ΚΥΠΡΟΣ

Μακελειό στην Αγία Νάπα: Γκανγκστερικό χτύπημα με τέσσερις νεκρούς και βροχή από σφαίρες

Μακελειό στην Αγία Νάπα: Γκανγκστερικό χτύπημα με τέσσερις νεκρούς και βροχή από σφαίρες

Άγριο φονικό με γκανγκστερικό «άρωμα» στη Αγία Νάπατο βράδυ της Πέμπτης (23/6), με τέσσερις νεκρούς ανάμεσα τους και ένας γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος πιθανότατα ήταν ο στόχος του χτυπήματος.

Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, ανάμεσα στα θύματα συγκαταλέγεται γνωστό πρόσωπο στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία.

Το νέο αυτό μακελειό συμπίπτει με την ημερομηνία κατά την οποία είχε διαπραχθεί ο πενταπλός φόνος στην Αγία Νάπα το 2012.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν τραυματίες, οι οποίοι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση ανάμεσα τους και δυο αστυνομικοί.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως άντρας με κουκούλα τράβηξε όπλο «γάζωσε» τους φρουρούς του επιχειρηματία, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με «βροχή» από σφαίρες.

Ο δράστης όπως και ένας αστυνομικός σκοτώθηκαν από τους πυροβολισμούς, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα που έπεσε νεκρή, είναι η σύζυγος του αστυνομικού που σκοτώθηκε.

Στο κέντρο της Αγίας Νάπας επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, ενώ νεότερη ενημέρωση αναμένεται το πρωί από την αστυνομία.

Οι αστυνομικές αρχές απέφυγαν να κάνουν εικασίες για τα αίτια του εγκλήματος, αλλά φαίνεται να αποκλείεται κάθε ενδεχόμενο να επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια.

Η δημόσια κυπριακή ραδιοφωνία ανέφερε πως οι νεκροί είναι τέσσερις, μεταξύ αυτών κι ένας επιχειρηματίας.

Διαβάστε επίσης: Τι κρύβεται πίσω από τις στυγερές δολοφονίες στην Αγία Νάπα;

Σχετικές ειδήσεις