MEDIA

Αγνώριστος ο Ευθύμης Ζησάκης: Δείτε τη μεγάλη αλλαγή (pics)

Αγνώριστος ο Ευθύμης Ζησάκης: Δείτε τη μεγάλη αλλαγή (pics)

Πιο ανανεωμένος από ποτέ εμφανίστηκε σε φυτογραφίες του στο Instagram ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης αφού κατάφερε να… ξεφορτωθεί 14 ολόκληρα κιλά.

Ο ζεν πρεμιέ την φετινή σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Η εκδίκηση της ηλίθιας», η οποία θα ανέβει στο θέατρο ΠΚ.

Ο Ευθύμης είναι πιο ανανεωμένος από ποτέ, αφού έχει χάσει ήδη 14 κιλά «χτίζοντας» ένα αξιοζήλευτο κορμί, με κοιλιακούς. «Έχω χάσει πολλά κιλά και αυτά τα κιλά με βάραιναν τελικά. Ήμουν 98 κιλά και τώρα είμαι 84. Η κίνηση για μένα είναι ζωή. Όσο πιο πολύ κινείσαι, τόσο πιο πολλές ιδέες σου έρχονται. Ομολογώ πως και την ώρα που γυμνάζομαι έχω μαζί μου σημειωματάριο, πια ένας από του κολλητούς μου φίλους είναι το σημειωματάριο», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από την παραλία, στην οποία είναι τυλιγμένος με μια πετσέτα.

«Αν νιώθεις ότι δεν αγαπάς τον εαυτό σου, βρες έναν τρόπο να το κάνεις, είναι πολύτιμο.. (Έτσι απαντάς και σε αυτές τις ερωτήσεις που μου κάνετε τελευταία πχ: πως άλλαξες, πως αδυνάτισες, πως έκανες το θέατρο αυτό κ.λπ). Απλά για να πεις σε κάποιον ότι είναι πολύτιμος για σένα πρέπει να είσαι εσύ πρώτα πολύτιμος για σένα…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Δείτε στην gallery την θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση του Ευθύμη Ζησάκη:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά 2019: «Κλείδωσαν» τα ποσά - Δείτε πόσα θα πάρετε και πότε (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή

Σχετικές ειδήσεις