MEDIA

My Style Rocks 3: Αυτές είναι οι πρώτες παίκτριες (pics)

My Style Rocks 3: Αυτές είναι οι πρώτες παίκτριες (pics)

Τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, επιστρέφει - από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ - ο τρίτος κύκλος του «My Style Rocks» με παρουσιάστρια πλέον την Κατερίνα Στικούδη.

Μάλιστα δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της εκπομπής στο οποίο συστήνονται στο τηλεοπτικό κοινό οι τρεις πρώτες παίκτριες.

Πρόκειται για την αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν, νικήτριας του GNTM 1, Μαρία Καζαριάν, την κολλητή της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη αλλά και την 28χρονη Κρίστεν Λεωτσάκου.

«Είμαι η Μαρία Καζαριάν, είμαι 25 ετών κι απ’ ότι καταλάβατε είμαι η αδερφή της νικήτριας του περσινού GNTM. Ασχολούμαι με τη μόδα και την ομορφιά και είμαι σίγουρη ότι θα κερδίσω το φετινό My Style Rocks γιατί η νίκη είναι στο DNA της οικογένειας Καζαριάν» λέει η Μαρία Καζαριάν στο trailer.

Στη συνέχεια μας συστήνεται η Στέλλα Πάσσαρη. «Είμαι 26 χρόνων και είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Αγαπημένη μου παίκτρια από το My Style Rocks είναι φυσικά η Ιωάννα Τούνη η οποία είναι συνέταιρός μου στο μαγαζί. Το δικό μου στυλ, όπως μπορείτε να δείτε, είναι εντελώς διαφορετικό και αυτό είναι που θα με οδηγήσει στη νίκη του My Style Rocks».

Στο τέλος εμφανίζεται η 28χρονη Κρίστεν Λεωτσάκου.

Δείτε στην gallery τις νέες παίκτριες του «My Style Rocks»:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πεύκη: «Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να συνεχίσω» - Τα λόγια της μάνας πριν από την τραγωδία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Τα 3+1 ονόματα στο… μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σχετικές ειδήσεις